Braintap`s digitale hjerne-træning og coaching teknologi.

Din hjerne er skabt til at forandre sig gennem hele livet, og gør det ved at skabe nye genveje gennem sit enorme netværk af 100 milliarder hjerneceller. Denne evne er bedst kendt som hjernens plasticitet.

Hjernes plasticitet giver dig dermed muligheden for at træne din hjerne til at lære nye ting, eller blive bedre til at udføre i forvejen indlærte tankemæssige eller motoriske opgaver. Denne evne er samtidig også grunden til, at patienter med hjerneskader i en vis grad kan genvinde sin tabte hjernefunktion.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at den bedste måde at vedligeholde sin hjernens plasticitetseffekt på, er ved regelmæssig træning af de færdigheder eller personlige egenskaber man ønsker at forbedre sig selv med. Dr. Porter har derfor i samarbejdet med nogle af de førende amerikanske forskere og læger indenfor kognitiv psykologi arbejdet på at udvikle de over 700 forskellige øvelser, der udelukkende fokuserer på specifikke områder i dit liv.

Ved udviklingen af braintap blev der lagt meget vægt på, at man ikke bare skulle ligge stille og lytte til en træningsøvelse, men at skabe en vis medrivenhed og indlevelse i det coachende visualiserings program og dermed få indlært nye ideer til at løse sine udfordringer i livet med.

En udfordring ved braintap`s digitale hjernetrænings program er først og fremmest, at skabe en vis stilhed fra uønsket tanke trafik og øge afslappetheden i kroppen fra stressende påvirkninger, ved stimulation af alfa theta bølgerne. Dette gøres bedst ved brugen af det blide flimrende lys og binaurale beats, som samtidig styrker kontakt mellem de to hjernehalvdele.

Sammen med Dr. Porters specielle coaching, skaber denne sammensætning mere rumlighed, øget intelligens og mere motivation eller drivkraft til forandringer af gamle holdning eller adfærdsmønster, der sandsynligvis allerede er løbet ud af dato.

Braintap adskiller sig derfor markant fra alle nuværende hjernetrænings programmer, fordi de sjældent direkte kan overføres som brugbart materiale i det virkelige liv.

Dr. Porters applikationsprogram er derfor specielt designet til at maksimere effekten af hjernetrænings processer, som er baseret på de seneste videnskabelige opdagelser.

Nogle af de vigtigste principper bag braintap`s trænings APP er:

• Træning af færdigheder til det “virkelige liv”
• Engagering af brugeren i trænings sessionen
• Underholdning for brugeren
• Tilpasningsvalg til den enkelte bruger
• Udfordring på det rette niveau

Digital braintap`s hjernetræningsøvelser er derfor meget fokuseret på en positiv brugeroplevelse og Dr. Porter har arbejdet hårdt på at gøre din hjernetræning så underholdende, intuitiv og let tilgængelig som overhovedet muligt, for du dagligt kan holde dig motiveret til at forsætte dine trænings sessioner.

Tilbage