+4528194576 asea@in2care.dk

Få din ungdoms hud tilbage

reualogo

 Få din ungdoms hud tilbage!

Kan du huske da din hud så bedst ud? Den friske smukke hud som du husker, behøver ikke at være et levn fra fortiden. Du kan stort set få den hud tilbage som du er født med uden drastiske forholdsregler eller komplicerede kure.

Hvad skete der!

Alle er født med glat, elastisk hud, men som tiden går nedsættes nødvendige funktioner i huden. Celle-kommunikationen bliver mindre aktiv. Der kommer synlige ældningstegn. Genetik, alder, miljø, stress er faktorer som også kan gøre din hud mindre frisk og levende at se på.

Redox + eksklusive anti-aging ingredienser hjælper dig med at få din ungdoms hud tilbage!

Aktiv cellulær kommunikation er afgørende for en sund,smuk hud. Og ASEA s patent-baserede redox-teknologi er den bedste måde,til  at få dine celler til at kommunikere igen og øge stofskiftet i huden. ReNu Advanced kombinerer den patent-baserede redox teknologi med eksklusive, redox-venlige anti-aging ingredienser til at hjælpe din hud tilbage til dengang den var frisk og smuk..

Få din ungdoms hud tilbage med RENU Advanced.. Sund og frisk hud ser virkelig godt ud.

produkter   

 Køb

Du har mulighed for at tegne et abonnement “Foretrukken kunde” og købe produkterne til nettopris. Abonnementet er gratis.

Du vil samtidig spare point sammen til gratis produkter.

Gentle Refining
Cleanser

RENU 28
Revitalizing
Redox Gel

Intensive
Redox Serum

Ultra Replenishing
Moisturizer

error: Content is protected !!