+4528194576 asea@in2care.dk

RENU 28  fremtidens hudpleje

 

Fremtidens hudpleje på en helt naturlig måde!

RENU 28 er gel der tilfører styrke og elasticitet til hud og celleproduktion og støtter din krops naturlige bestræbelser på at holde din hud sund. RENU 28 giver en nænsom og, effektiv behandling som reparerer beskadiget hud og forsinker bl.a. ældning. Renu 28 kan bruges overalt på kroppen og til alle formål. Renu 28 betegnes som fremtidens hudpleje.

Gennem Redox Signal teknologien* giver denne unikke gel afgørende støtte til alle vigtige cellulære funktioner, som er grundlaget for din huds struktur og sundhed. Det er afgørende for alle levende cellers sundhed, at kommunikationen mellem cellerne fungerer optimalt. Redox Signal Molekyle er grundlaget for denne kommunikation og det er det denne gel indeholder. Gelen er helt ugiftig og består af kun 4 ingredienser, er fri for konserveringsmidler, ingen parabener, allergivenlig og ikke comedogent (tilstopper ikke porrerne)

Renu 28 er testet og dokumenteret af kendte laboratorier som Dermatest og Stephens. Dermatest har bl.a. lavet en 12 ugers cellulitis-test som viser en markant forbedring.

 

 

Renu 28 øger blodcirkulationen i huden markant

og det giver en sundere og frisk udseende hud

Du har mulighed for at tegne et abonnement “Foretrukken kunde” og købe produkterne til nettopris. Abonnementet er gratis.

Du vil samtidig spare point sammen til gratis produkter.

 KøbSKRIV TIL OS

 

 

Ingredienser:

 

indhold-1

 

Renu 28 video
bio

ASEA’s patenterede redox signalerings teknologi er klinisk bevist med hensyn til at fremme celle kommunikation og fornyelse til et sundt og ungdommeligt udseende.
ASEA’s redox produkter er certificeret og dokumenteret af det uafhængige tredjeparts laboratorie BioAgilytix til at indeholde aktive redox signalmolekyler.

 

error: Content is protected !!