+4528194576 info@in2care.dk

Hvad er Redox Supplement

I august 2013 var vi med til at  lancere et forskningsmæssigt revolutionerende produkt i Danmark Dette nye produkt indeholder Redox Signalmolekyler. Disse molekyler findes i kroppen fra fødslen. De bliver produceret i hver eneste celle i kroppen og er livsvigtige for kroppens sundhed og helbred. Redox Signalmolekyler øger kroppens evne til at beskytte, reparere og forny kroppens celler og herved opretholdes den nødvendige balance.

Fra 12 års alderen reduceres egenproduktionen af Redox Signalmolekyler med ca. 1 % om året og når du bliver omkring 70 år, er egenproduktionen måske kun omkring 10 – 15 %.

Tænk på hvad det betyder at det nu er muligt at tilføre kroppen ekstra  Redox Signalmolekyler!


Redox Supplement er 100 % sikkert at indtage. Det har nemlig ingen toksisk effekt på cellerne. Det er blevet testet med meget høje koncentrationer på celler i gennem 17 år og har vist 0 i toksicitet. Der findes ikke andre væsker, som kan vise 0 i toksicitet. Selv vand fra hanen har en toksisk effekt på cellerne.

Redox Signalmolekyler skabes i mitokondrierne. Mitokondrierne skaber brændstof og energi til kroppen, så cellerne kan fornys og udskiftes og vedligeholdes, så  alle kroppens celler fungerer optimalt. Uden mitokondrierne ville kroppen hurtigt falde sammen og holde op med at fungere.

En vigtig brik i forståelsen af, hvordan mitokondrierne producerer Redox Signalmolekyler: Dine celler er fyldt med saltvand. Mitokondrierne flyder rundt i dette saltvand. Når de behøver nyt materiale til skabelsen af Redox Signalmolekyler, så skal de have tilført saltvand. Dette er egentlig logisk. Saltvand består af natriumklorid, brint- og ilt-atomer. Mitokondrierne adskiller den måde det almindelige saltvand er sat sammen på, og sætter dem sammen på en ny måde. Denne nye kombination og sammensætning er ”Redox Signalmolekyler”.

Disse skabes så hurtigt inde i cellerne i blot brøkdele af sekunder samtidig med, at de bliver brugt meget hurtigt. Og hvis kroppen og cellerne ikke har brug for molekylerne, bliver de blot omdannet til almindeligt saltvand igen og kan bruges igen og igen af mitokondrierne.

Hvis vi således i laboratorierne skal lave Redox Signalmolekyler, skal vi bruge almindeligt salt og ferskvand Det er lykkedes at skabe disse molekyler uden for kroppen ved at  bruge natrium, klorid, brint og ilt til at skabe Redox Signal Molekyler på samme måde som mitokondrierne gør det

Denne proces er patenteret på alle tænkelige måder. Mitokondrierne i celler skaber Redox Signalmolekyler i løbet af et sekund. Det tager 3-4 dage at lave et stabilt Redox Signal molekyle. Når de bliver dannet naturligt i kroppen, bliver de brugt øjeblikkeligt, fordi de er meget reaktive molekyler, og hvis de ikke bliver brugt øjeblikkeligt, omdannes de til saltvand igen.

Det er efter mange års undersøgelser og forskning lykkedes for  forskere at stabilisere Redox Signal Molekylerne i en stabil form, hvor de ikke omdanner sig til almindeligt saltvand igen, men forbliver stabile. Dette var et historisk gennembrud for videnskaben. Nu kunne Redox Signalmolekyler utroligt nok opbevares i en plastflaske i en saltvandslignende væske.

 

Hvad betyder verdens første Redox Supplement for dig?

  • Forhøjer effekten af kroppens egne antioxidanter
  • Er 100% naturlig for vores organisme
  • Er belyst via forskning og kliniske studier
  • Understøtter og forbedre kroppens cellekommunikation
  • Beskytter dine celler mod skadevirkninger fra frie radikaler
  • Forbedrer din krops helingsproces
  • Øger atleters restitution og ydeevne markant
  • Er for dig, der gerne vil leve med mere energi og mindre træthed

Bemærk at der er tale om et kosttilskud og som derfor ikke kan helbrede eller stille diagnose for nogen form for sygdom!

 

 Er disse Redox SIgnalmolekyler tilgængelige for dig?

Få information her