+4528194576 info@in2care.dk

Passion og glæde

I min hverdag møder jeg en del mennesker. Det der undrer mig rigtig meget er, hvor mange mennesker der er utilfredse med deres job, ingen passion. Jeg tænker tit, hvad er årsagen til at mennesker bliver i et job, de ikke kan lide. Hvorfor er det noget, der bare skal overstås og hvorfor ser de kun frem til weekender og ferier – eller tæller ned til, hvornår de kan gå på pension? Jeg ved det er et spørgsmål om, at der skal tjenes penge til at leve for, men det kan der gøres på mange måder. Det er kun et spørgsmål om at tage et valg og handle derefter.

Det kan godt være jeg er lidt provokerende her, men for mig skal livet leves med passion og glæde – hver dag. Vi er alle forskellige og heldigvis for det, men for mig er det vigtigt, at jeg har hjertet med i det jeg arbejder med, og ikke ser mit job som et arbejde. Sådan tror jeg faktisk, jeg altid har haft det. Jeg har selv været i jobs af nød, fordi jeg skulle tjene penge, men jeg har altid samtidig haft fokus på nye muligheder.

Frihed og glæde

I dag har jeg en frihed og en glæde hver dag. Jeg nyder mit arbejde, samtidig med at jeg tjener penge. Der er udfordringer, men det er der i alle jobs, det ville da også være lidt kedeligt, hvis det hele går glat hele tiden. Jeg møder mange skønne mennesker og jeg arbejder hjemmefra – og det er fantastisk for mig. Jeg elsker at gøre noget impulsivt, køre ud i det blå eller hvad jeg finder på. .

Er du parat til et liv med passion og glæde, så kontakt mig her