+4528194576 info@in2care.dk

Passion er det noget for dig?

Jeg elsker at tage ansvaret for mit eget liv, men også for hvad der giver mig passion i mit arbejdsliv. Har du det også sådan, eller arbejder du med noget af nød, fordi du jo skal tjene penge?

Rigtig mange mennesker giver ikke sig selv lov til at nyde deres liv, her mener jeg også deres arbejdsliv. De tager for givet, at arbejde er noget, jeg er nødt til, fordi jeg jo skal forsørge mig selv og min familie. Det er helt rigtigt og en nødvendighed, men hvorfor ikke gøre det til noget glædeligt og noget du elsker.

Vi har alle muligheden, for at vælge hvad det er vi vil. Mange kan ikke se sig selv som selvstændige, fordi det er dyrt og kræver et stort arbejde, at komme i gang med et selvstændigt erhverv. Som selvstændig tager du ansvaret for dig selv, men hvad hvis du arbejder mange timer om ugen, fordi det er sådan det er, da er det selvstændige erhverv ikke en rigtig nydelse, men går ud over økonomi og familieliv.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Jeg er selvstændig og har været det i mange år, både i et traditionelt selvstændigt erhverv, men også i network marketing, et erhverv hvor alle hjælpes ad og som er billigt at starte op. Jeg ved godt at network marketing er fyord hos nogle, men heldigvis ved jeg, at det er en meget udbredt forretningsform, som selv store og kendte firmaer benytter sig af.

Jeg har arbejdet med det on/off siden 1994, og det mest fantastiske har været alle de dejlige mennesker, som jeg har mødt. Jeg elsker den gode energi der er, den optimale arbejdstid og de mange muligheder, som er i network marketing. Jeg har friheden til selv at bestemme, og det giver mig passion og glæde, men også en økonomi som jeg kan leve af.

Er frihed noget for dig og er du nysgerrig omkring network marketing, da kontakt mig her.