+4528194576 asea@in2care.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg hedder Susanne  Ducinius

Jeg er gift og har tre voksne børn og fire skønne børnebørn – alle piger. Jeg bor sammen med min mand på Frederiksberg tæt på Frederiksberg Have og Zoologisk Have

Jeg fik smag for at være selvstændig

Jeg har tidligere været ansat i et bilfirma i regnskabs afdelingen, men jeg brændte for have egen forretning, så i 1986 åbnede jeg sammen med min mand et fitnesscenter i Hvidovre og nogle år efter endnu et i Rødovre. Vi elsker begge at være selvstændige, selvom det til tider også kan være hårdt, men friheden er det, der trækker.

I 2013 mødte jeg Asea forretningen for første gang

Jeg er altid nysgerrige og åbne for nye muligheder. Jeg vidste ikke, hvad produktet egentlig kunne gøre, men det fandt jeg hurtigt ud af. En veninde fik en flaske med hjem, og den virkning, det havde på hende inden for kort tid, gjorde mig meget interesseret. Jeg begyndte så småt at arbejde med det  og undersøgte produktet til bunds.

Mødet med Asea skabte en stor forandring for mig

Både med hensyn til vores begges helbred, men også i vores livsstil. Jeg synes, det var fantastisk at møde masser af dejlige mennesker, der tager ansvar for deres sundhed og deres økonomi, men som også ønsker at gøre en forskel for andre mennesker. I min optik er det passionen, glæden, kærligheden samt det at hjælpe andre, der gør livet til noget fantastisk. Jeg var parat til forandring og at tage ansvar, noget jeg ikke fortryder i dag.

Asea er kilden til naturlig sundhed

Du kan købe Asea produkter i min web-shop som kunde hvor du også har mulighed for at købe med rabat. Asea er også en fantastisk forretnings mulighed hvis du har lyst til det. Konceptet giver også mulighed for personlig udvikling. Er du nysgerrig, eller overvejer du at tage ansvar for dit helbred, din økonomi samt arbejde i et team af mennesker, der møder hinanden i “kær-lighed”, så se dig om på disse sider.

 

error: Content is protected !!