Jeg hedder Susanne Ducinius

Jeg er født i 1956, og jeg er gift med Dennis – og har været det siden 1985. Tilsammen har vi tre voksne børn og fire skønne børnebørn – alle piger. Vi bor på Frederiksberg tæt på Frederiksberg Have og Zoologisk Have

Jeg elsker naturen og alt, hvad den kan give mig

Jeg elsker de små øjeblikke hvor jeg kan nyde turen i Frederiksberg Have  hvor, der kommer mange fugle, som sidder i de kønne træer. Jeg sætter stor pris på skønheden i naturen og går mange dejlige ture. Det giver mig en god energi og får en evt. stress til at forsvinde.

Mit liv har været og er stadig i forandring

Jeg elsker det, selvom det også er temmelig udfordrende ind i mellem. Jeg tænker, der er en mening med det og går ind i mig selv for at finde de svar, jeg behøver. Jeg ved og har tillid til, at når noget bliver svært, eller jeg får en smerte eller sygdom i min krop, da er det kroppens måde at gøre mig opmærksom på, der er noget jeg skal se på.

Sådan har jeg ikke altid haft det

Jeg føler, jeg har en lidt udfordrende barndom og ungdom, måske er det derfor, jeg ikke husker så meget fra den tid. Da jeg lærer at sige fra og går fra den pæne pige, som jeg har været en stor del af mit liv, til at ville lære mig selv at kende, kommer jeg på en lang spændende rejse og det er jeg stadig. Den rejse, jeg er på gælder både mit arbejdsliv, men også mit indre liv, hvor der sker en stor udvikling med mig. Jeg fik en god bankuddannelse og blev også ansat i flere virksomheder – på kontor med regnskab, lånesagsbehandling og så videre i den dur. Fornuftige jobs, men hvor jeg kedede mig.

Jeg fik smag for at være selvstændig

Jeg tog en tur til Spanien for at åbne min egen bar. Det var sjovt og lærerigt, men jeg vendte hjem til Danmark efter 1½ år. Senere åbnede jeg et fitnesscenter med Dennis og nogle år efter endnu et. Jeg elsker at være selvstændig, selvom det også er hårdt, men friheden er det, der trækker.

Jeg mødte første gang Network Marketing i 1994

Vi havde stadig har vores fitnesscentre. Det var et smykkefirma, og jeg var helt bidt af den måde at arbejde på. Jeg var selvstændig, men jeg arbejdede stadig sammen med andre mennesker. Vi hjalp hinanden, og vi havde det rigtig sjovt. I de kommende år arbejdede jeg hjemmefra som selvstændig både med Network Marketing, men også med andre ting. Jeg tog mange uddannelser bl.a. som coach, men også inden for det alternative. Nogle dejlige år, hvor jeg samtidig gennemgik en stor personlig udvikling.

I 2013 mødte jeg Asea forretningen for første gang

Jeg er altid nysgerrig og åben for nye muligheder. Jeg vidste ikke, hvad produktet egentlig kunne gøre, men det fandt jeg hurtigt ud af. En veninde fik en flaske med hjem, og den virkning, det havde på hende inden for kort tid, gjorde mig meget interesseret. Jeg begyndte så småt at arbejde med det sammen med Dennis, men da jeg også havde andre ting, jeg gerne ville beskæftige mig med, var det mest Dennis, der gik ind og undersøgte produktet til bunds.

Mødet med Asea skabte en stor forandring for os

Både med hensyn til vores helbred, men også i vores livsstil. Jeg synes, det var fantastisk at møde masser af dejlige mennesker, der tager ansvar for deres sundhed og deres økonomi, men som også ønsker at gøre en forskel for andre mennesker. I min optik er det passionen, glæden, kærligheden samt det at hjælpe andre, der gør livet til noget fantastisk. Vi var parate til forandring og at tage ansvar, noget vi ikke fortryder i dag.

Asea er kilden til sundhed

Asea er en fantastisk forretningsmulighed, men konceptet giver også personlig udvikling. Er du nysgerrig, eller overvejer du at tage ansvar for dit helbred, din økonomi samt arbejde i et team af mennesker, der møder hinanden i “kær-lighed”, så se dig om på disse sider.