+4528194576 info@in2care.dk

Network Marketing med hjertet

Går du og leder efter en plan B i dit arbejdsliv, kunne Network Marketing meget vel være det rette for dig. Det er forretnings form, der er meget udbredt over hele verden og der kommer dagligt nye virksomheder, som bruger denne forretnings form til markedsføring. Det er et fleksibelt koncept, hvor du selv bestemmer, hvor meget du vil arbejde og med hvem. Vælger du at starte op deltids sammen med dit evt. arbejde, vil du kunne få en ganske god indtægt efter nogle måneder, dog forudsætter det at du er seriøs omkring det og selvfølgelig handler.

Et fantastisk koncept

Network Marketing er et fantastisk koncept, som alle kan få succes med, vel at mærke hvis de følger den plan der lægges. Samarbejde er et must, og det vil give den største mulighed for indtjening, men samtidig lægger vi også vægt på, at vi skal have det sjovt. Når vi arbejder med Network Marketing ud fra hjertet, vil det sige at vi også arbejder med empati og glæde, samt hjælper andre mennesker med en bedre sundhed og en økonomisk gevinst.

Jeg har valgt et firma hvis  mission er at forbedre liv og være en forkæmper for det gode omkring i verden.

De gør en stor forskel for rigtig mange mennesker over hele verden, men samtidig sørger de også for, at deres partnere bliver godt betalt for det arbejde, der bliver gjort. Her drejer det sig om markedsføring af produkterne, men også oplæring og støtte til de partnere, som vi sætter i gang. Jo mere støtte og omsorg til dine partnere, jo bedre og mere succesfuld en virksomhed, vil du få.

Vi laver en plan sammen

Det er let at begynde at arbejde med dette firmai har en overordnet plan for, hvordan vi arbejder, men også omkring udvikling og støtte til den enkelte partner. Du bestemmer helt selv, hvad du vil have ud af din  forretning. Vi afstemmer forventningerne til hinanden fra starten, så der ingen misforståelser bliver. Det er din selvstændige forretning og det er dig, der skal tage de skridt, der er nødvendige – men vi står helt bag dig med hjælp og vejledning, indtil du selv kan køre din forretning. Vi har også en hel del erfaring omkring personlig udvikling og hvordan du kommer videre, selvom du føler, der er noget der bremser dig. Du bliver taget i hånden og sammen vil vi løse de udfordringer, du vil komme ud for.

Det er sjovt og lærerigt

Det er sjovt at arbejde med Network Marketing. Du møder en masse dejlige mennesker, du får frihed til selv at bestemme, hvad du vil, men når du først har bygget din base grundigt op, vil du kunne få en passiv indkomst, som gør det sjovt at være med. Du skal faktisk starte med at finde to personer, der vil arbejde med denne forretning og lære dem at gøre det samme. Hvis alt går efter planen, vil du kun skulle finde 6 seriøse personer, der sammen med dig vil denne forretning, for at du kan få den helt store forretning.

Din risiko er lidt over 300 kr.

Når du arbejder med Network Marketing, vil du skulle arbejde som i enhver anden selvstændig virksomhed. Det kommer ikke af sig selv, men du vil heller ikke skulle risikere en masse penge for at blive selvstændig. Hos os koster en licens kr. 333 og det er det, du kan miste, hvis du stopper. Du skal intet varelager have, dog er det vigtigt at du selv bruge produkterne, ellers kan du jo heller ikke markedsføre dem.

Nye muligheder

Er nye muligheder, frihed, økonomisk overskud, personlig udvikling og at arbejde med skønne mennesker, noget du går og drømmer om,  så er dette afgjort en mulighed. Kontakt os for at høre mere. Vi vil hjælpe dig med at bygge din selvstændige virksomhed op, hvis det er det du ønsker. Alle er velkomne uanset om det er den lille eller store forretning du ønsker.

LÆS MERE:

Hvorfor Network Marketing