Mit liv med Asea

Når jeg snakker om mit liv med Asea, føler jeg en hjertebanken, fordi det føles så rigtigt for mig. Jeg elsker friheden til at være mig og det er jeg, når jeg arbejder med Asea. Mit liv ændrer sig efter jeg finder Asea. Lige i starten er jeg kun nysgerrig og har lidt svært ved at undersøge det helt til bunds. Heldigvis går Dennis i gang med det, ellers var vi nok ikke kommet i gang sådan rigtigt med det.

Jeg er selv i gang med andre spændende ting, for jeg elsker at hjælpe andre mennesker og en af mine kæpheste er, at enhver skal tage ansvar for sig selv, med de værktøjer og den støtte, som jeg eller andre giver dem. Personlig udvikling er noget fantastisk for mig, jeg mærker det hele på min egen krop. Det giver mig rigtig meget, efter jeg tager beslutningen om, at jeg nu vil videre i mit liv, så jeg kan få det liv jeg drømmer om og lære mig selv at kende.

At arbejde seriøst med Asea er et liv, hvor jeg selv bestemmer min dag, hvor meget jeg vil arbejde og med hvem. Det er ingen dans på roser altid, fordi tingene ikke altid går, som jeg forestiller mig. Men det giver mig en tilfredsstillelse at udbrede kendskabet til Asea, fordi jeg ved, hvor meget godt Asea gør ved de mennesker, som giver Asea den tid, der skal til. Det gælder både sundhedsmæssigt, men absolut også økonomisk, hvis man vælger at arbejde med forretningsdelen for Asea.

Drømme

Jeg har i mange år store drømme om mit liv, hvordan det skal være, hvad jeg vil opleve men også omkring mit virke. Jeg kan huske, da jeg starter med network marketing i 1994, der forestiller jeg mig sammen med en veninde, at vi styrer vores forretning ved svimmingpoolen med vores computere og telefoner. Måske det er lidt naivt, men vi har det sjovt og det er det vigtigste. Jeg har en god forretning, men desværre lukker firmaet nogle år efter, og det giver mig et knæk.

Jeg snuser i tidens løb til en del network firmaer, bruger også nogle af produkterne, men det var ligesom gejsten for at arbejde med disse firmaer ikke er der. Jeg har en fantastisk tid i mit første network firma, får dejlige venskaber, masser af sjov, rejser men tjener også gode penge. Jeg sammenligner derfor de firmaer, jeg kigger på med mit første og det gør, at jeg har svært ved at se mig selv som seriøs partner i disse firmaer.

Betydning for mig

Det betyder rigtig meget for mig, hvilken ånd der er i firmaet, hvordan ledelsen er og hvilke mennesker, der arbejder i firmaet. Når jeg arbejder, arbejder jeg altid ud fra mit hjerte, hvad der føles godt og rigtigt for mig – det er meget vigtigt. Jeg er også af den overbevisning, at mangler passionen for det jeg laver, kommer successen og indtjeningen heller ikke. Jeg vil være glad og passioneret for det jeg laver, ellers dur det ikke for mig. Produktet skal også være noget, som jeg står inde for og som gør en stor forskel på alle mennesker. Det skal være noget ud over det sædvanlige og gerne noget, som ingen andre har.

Jeg finder det hele i Asea, selvom jeg i lang tid ingen seriøs interesse har for det. Produkterne er fantastiske og ingen andre har disse produkter eller får det. Ledelsen er rigtige hjertemennesker, som elsker at gøre en forskel for andre og de mennesker, der arbejder i Asea forretningen er alle mulige skønne mennesker. Mine ønsker til produkter, firma, ledelse mm er opfyldt og alligevel kommer passionen ikke med det samme. Jeg kunne ikke forstå hvorfor, men da jeg samtidig arbejder med at finde blokeringer i vores underbevidsthed, som hindrer os i at have det godt og at nå vores mål, ved jeg jo godt, der er noget jeg skal kigge på.

Passionen skal være på plads

I sommeren 2017 går jeg i gang med at finde ind til mig selv, for at finde forklaringen på, hvad grunden er til at min passion for Asea ikke er på plads, når alle mine ”krav” til firma, produkter osv. er opfyldt. Jeg finder ud af, at der sidder nogle gamle blokeringer og driller mig, fra min tid med mit første firma. Der er mange forskellige, bl.a. om jeg overhovedet har fortjent at få succes, om jeg er god nok og om jeg vil miste min forretning igen. Jeg får et knæk, da jeg mister min første network forretning og det gør, at jeg ikke kan arbejde passioneret med Asea.

Heldigvis får jeg sluppet disse blokeringer og jeg har i dag en helt anden gejst, når jeg arbejder med Asea. Jeg har valgt at arbejde med Asea på min egen måde, hvor jeg arbejder ud fra hjertet og lægger energi bag. Heldigvis er der plads til det, vi er jo også alle forskellige, men overordnet har vi et fantastisk system, som hjælper os til at få udbredt Asea, få succes og tjene de penge, som jo gør livet til noget nydelsesfuldt.

Hjælpe andre

Jeg elsker at være i et firma, hvor jeg hver dag føler, jeg hjælper andre – hvad enten det er sundhed på mange områder, men også økonomisk. Jeg kobler som en naturlig ting, mine andre styrker så som personlig udvikling, healing og undervisning sammen med Asea. Det føles rigtigt, fordi det for mig handler om det hele menneske, der skal have det godt.

I mit liv med Asea møder jeg mange fantastiske mennesker, som jeg har det sjovt med, som jeg lærer fra men også mennesker, der er nysgerrige på, hvad Asea kan gøre for dem. Min dag er aldrig ens og det synes, jeg er det mest fantastiske. Jeg elsker at skabe min dag selv.

Hvis du følger min side, vil jeg fortælle dig forskellige historier fra min hverdag, gode oplevelser men også hvordan mit liv med Asea udvikler sig. Har du nogen kommentarer, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig her.