+4528194576 asea@in2care.dk

FAQ RENU 28

 

HVAD BRUGES RENU 28 TIL?

Renu 28 forbedrer hudens sundhed på celleniveau, hjælper med at give en yngre og mere levende udseende hud. Daglig anvendelse af Renu 28 i dit ansigt og på andre områder af din krop giver en sundere, yngre og mere levende udseende hud.

HVAD GØR RENU 28 SÅ UNIK?

Renu 28 giver en enkel og naturlig tilgang til hudens sundhed ved at tilføre huden Redox Signalmolekyler. Disse molekyler er nøglen til sunde hudceller og grundlæggende processer såsom cellulær kommunikation. Der er intet andet hudplejeprodukt i verden, der indeholder disse molekyler, og som giver huden et sundt og smukt udseende på en unik og naturlig måde.

HVAD ER DE AKTIVE INGREDIENSER I RENU 28?

Tænk ikke på Renu 28’s ingredienser som aktive; de fire ingredienser, vand, natrium, magnesiumfluorosilikat og mononatriumfosfat, tjener blot som bærere for de aktive Redox Signalmolekyler i denne hud-revitaliserende gel. Redox signalmolekyler i Renu 28 er det, der gør produktet så unikt.

Dermatest, en af de førende dermatologiske forskningsinstitutioner i verden, dokumenterede ved kliniske forsøg at Renu 28 gav markante forbedringer i huden:

  • Reduktion af rynkedybde omkring øjne med 21%
  • Reduktion af rynkedybde generelt med 23%
  • Ansigtshudens udtryk/udseende med 22%
  • Hudens glathed øget med 23%
  • Hudens elasticitet øget med 20%
  • Hudens fugtighed øget med 11%

Undersøgelser, der viser en betydelig stigning i mikrocirkulationen i huden og reduktion af ”appelsinhud”, er også udført.

HVORDAN OPBEVARES RENU 28?

RENU 28 bør opbevares ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.

KAN RENU 28 TÅLE HØJE TEMPERATURER?

På grund af de øvrige ingredienser i Renu 28, skal den opbevares ved stuetemperatur og ikke udsættes for ekstrem varme. Den kan optøs og anvendes, hvis den har været nedfrosset i kort tid, men bør aldrig optøs i mikroovn. Ryst altid tuben godt før brug. Tuberne, der er anvendt til Renu 28, er specielle for produktet, og varme kan forkorte holdbarheden af produktet.

HVOR LANG ER HOLBARHEDEN FOR RENU 28?

Holdbarheden for RENU 28 er 12 måneder beregnet fra fremstillings datoen.

INDEHOLDER RENU 28 PARFUME OG FARVESTOFFER?

Nej, RENU 28 indeholder hverken dufte eller farverstoffer.

TILSTOPPER RENU 28 PORERNE?

Nej, Renu 28 er ikke-comedogen, indeholder ikke konserveringsmidler eller parabener og er allergivenlig, hvilket giver en enkel, naturlig tilgang til en optimal sund hud.

INDEHOLDER RENU 28 SOLFACTOR?

Nej, RENU 28 indeholder ikke solfactor og kan ikke bruges som solcreme. Den vil dog kunne lindre smerter ved ”solskoldning”.

ER RENU 28 TESTET PÅ DYR?

Nej, RENU 28 er aldrig blevet testet på dyr.

HVOR HURTIGT KAN JEG SE RESULTATER VED BRUG AF RENU 28?

Det er meget forskelligt. Nogle brugere oplever resultater efter få dage, mens der for andre går flere måneder. Vi anbefaler at bruge RENU 28 to gange om dagen for at få det optimale resultat.

JEG HAR IKKE RYNKER MEN KAN JEG MED FORDEL BRUGE RENU 28?

Alle hudtyper uanset alder vil have fordel ved at bruge Renu 28. Uanset om du ønsker at opnå glattere hud, rynke reduktion, mere afbalanceret hud udseende eller hvis du er på udkig efter et ”anti-aging” produkt, så har det vist sig ved kliniske tests at Renu 28 giver markante positive resultater.

ER RENU 28 GOD FOR ALLE HUDTYPER OG ETNICITETER? (TØR, NORMAL, FEDTET, HUD.)

Ja, Renu 28 er egnet til alle hudtyper og indeholder redox molekyler, som er helt afgørende for cellulær sundhed for alle. Tilpas brugen så det passer til din huds behov.

ER RENU 28 EGNET TIL F.EKS. PIGMENTPLETTER?

Ja Renu 28 er perfekt til at få en sund hud og det har vist sig at Renu 28 har givet forbedring på flere forskellige typer af hud pletter for brugere i mange forskellige aldre.

ER RENU 28 KUN TIL ANSIGTET?

Nej RENU 28 kan bruges overalt på kroppen.

HVOR TIT KAN JEG BRUGE RENU 28?

Så tit du vil. Vi anbefaler 2 gange om dagen.

KAN JEG BRUGE RENU 28 SAMMEN MED ANDRE HUDPLEJEPRODUKTER?

Ja, vi anbefaler, at du bruger Renu 28 som det første efter rensning af huden. Hvis du ønsker det, kan du derefter bruge de produkter, du plejet at bruge.

JEG HAR EN FØLSOM HUD. KAN JEG BRUGE RENU 28?

Ja, RENU 28 er beregnet til alle hudtyper. Rent faktisk er der lavet en uafhængig klinisk undersøgelse, der viser at ingen af deltagerne oplevede hudirritationer ved brug.

KAN JEG SPISE RENU 28?

RENU 28 er ikke giftig men er en topical gel, som indeholder stoffer, der ikke er beregnet til at spise.

ER RENU 28 TESTET MED HENSYN TIL ALLERGI?

Ja. Produktet har været igennem både en 72-timers laboratorie test og en 28-dages-gruppe test og der blev ikke konstateret nogen form for allergiske eller inflammatoriske reaktioner. På baggrund af denne test, har Dermatest®, en af de førende dermatologiske forskningsinstitutioner i verden, tildelt Renu 28 sin eftertragtede femstjernede udmærkelse.

HVAD GØR JEG HVIS JEG FÅR RENU 28 I ØJNENE?

Renu 28 indeholder ingen farlige eller inflammatoriske stoffer, så du kan blot skylle med vand. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte din læge.

KAN JEG, BRUGE RENU 28 TIL MIT BARN/BABY?

Ja. Renu 28 er fri for ingredienser såsom syntetisk duft, pore-blokerende petrokemikalier, syntetiske farver, animalske ingredienser, parabener eller andre potentielt irriterende stoffer, hvilket gør den særligt velegnet til børn. Hvis dit barn har en speciel allergi eller hudlidelse, bør du dog først konsultere din læge.

error: Content is protected !!