+4528194576 info@in2care.dk

Giver du dig selv lov til at blomstre eller følger du mængden, fordi det er sådan man gør? Dette spørgsmål er et jeg vil anbefale dig, at stille dig selv – især hvis du drømmer om noget mere i livet. Alt er muligt også for dig, hvis det er det du har lyst til og fokuserer på. Network Marketing er et fantastisk koncept,  Du får en passiv indkomst ved at anbefale produkter og bygge et netværk op.

Går du og drømmer om at blive selvstændig, er dette et godt bud på et forretningskoncept, hvor du ved at samarbejde med andre, kan få en indtægt uden loft. Det koster under 10.000 kr. at starte op og lager, skal du ikke have. Det er således uden den enorme risiko der mange gange er ved opstart af en traditionel forretning.

Det er et koncept, som er enkelt og hvor du lærer, mens du bygger dit fundament og tjener penge. Du starter ud med at finde to – eller seks personer, hvis det skal gå hurtigt, der vil elske at bruge Asea produkterne og anbefale dem til andre. Dem lærer du op til at gøre det samme osv. Vi er med dig hele vejen, til du selv kan stå på egne ben.

Masser af mennesker verden over arbejder med Network Marketing og mange store firmaer bruger konceptet. I Asea kommer 50 % af indtægten ud som bonus til partnerne, det er kun et spørgsmål om, hvor meget du vil have. Du kommer ikke sovende til det, men det er sjovt og du lærer mange mennesker at kende. Det er et lovligt koncept, hvor udbetaling først sker, når der er omsætning af produkter.
Synes du allerede nu at det er interessant eller vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte mig her.