Hvorfor er det jeg skriver det? Det er fordi jeg ved hvor stor en forskel, Asea kan gøre for dig og for din sundhed. Jeg drikker selv Asea hver dag, kunne ikke drømme om andet, fordi jeg mærker den forskel det gør for mig.

Asea er basen for sundhed. Den er god for krop og sjæl, for mere energi og klarhed og for mange andre ting, som jeg vil komme ind på senere. Asea er veldokumenteret og har ikke noget at gøre med vitaminer eller andre kosttilskud. Asea sørger bl.a. for bedre optagelse af dine kosttilskud. Asea er Redox Signalmolekyler, som får dine celler til at kommunikere med hinanden, som derfor har lettere ved at udskifte beskadigede celler. Der findes meget forskning omkring Redox Signalmolekyler og hvor vigtige de er for din krop og sundhed.

Jeg bruger Asea på mange måder, for mig er det et produkt, jeg bruger til alt muligt. Jeg drikker det, men jeg bruger også Asea til at sprøjte på mine åbne sår, for at standse blødning eller hvis jeg brænder mig på et eller andet. Jeg har Asea i en lille spray, som jeg altid har med mig. Jeg bruger den til at sprøjte mig i ansigtet og i øjnene, hvis jeg føler tørhed eller træthed. Desuden bruger jeg det til mit krøllede og tørre hår, fordi det hjælper mig til, at rede det ud. Asea er genialt at sprøjte i hårbunden, hvis du har tyndt hår, bare pletter eller du fælder meget.

Har jeg ondt i mine ører, mine tænder, min hals eller andre steder, sprayer jeg Asea på – og smerten formindskes eller forsvinder som regel.  Jeg kan ikke anbefale Asea nok, det er noget, jeg synes alle skulle have til rådighed.

Kontakt mig her, hvis du har spørgsmål eller ønsker at prøve Asea.