+4528194576 info@in2care.dk

Passion er det noget for dig?

Passion er det noget for dig?

Jeg elsker at tage ansvaret for mit eget liv, men også for hvad der giver mig passion i mit arbejdsliv. Har du det også sådan, eller arbejder du med noget af nød, fordi du jo skal tjene penge?

Rigtig mange mennesker giver ikke sig selv lov til at nyde deres liv, her mener jeg også deres arbejdsliv. De tager for givet, at arbejde er noget, jeg er nødt til, fordi jeg jo skal forsørge mig selv og min familie. Det er helt rigtigt og en nødvendighed, men hvorfor ikke gøre det til noget glædeligt og noget du elsker.

Vi har alle muligheden, for at vælge hvad det er vi vil. Mange kan ikke se sig selv som selvstændige, fordi det er dyrt og kræver et stort arbejde, at komme i gang med et selvstændigt erhverv. Som selvstændig tager du ansvaret for dig selv, men hvad hvis du arbejder mange timer om ugen, fordi det er sådan det er, da er det selvstændige erhverv ikke en rigtig nydelse, men går ud over økonomi og familieliv.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Jeg er selvstændig og har været det i mange år, både i et traditionelt selvstændigt erhverv, men også i network marketing, et erhverv hvor alle hjælpes ad og som er billigt at starte op. Jeg ved godt at network marketing er fyord hos nogle, men heldigvis ved jeg, at det er en meget udbredt forretningsform, som selv store og kendte firmaer benytter sig af.

Jeg har arbejdet med det on/off siden 1994, og det mest fantastiske har været alle de dejlige mennesker, som jeg har mødt. Jeg elsker den gode energi der er, den optimale arbejdstid og de mange muligheder, som er i network marketing. Jeg har friheden til selv at bestemme, og det giver mig passion og glæde, men også en økonomi som jeg kan leve af.

Er frihed noget for dig og er du nysgerrig omkring network marketing, da kontakt mig her.

Sundhed på alle planer

Sundhed på alle planer

Sundhed på alle planer er noget, der betyder rigtig meget for mig. Det drejer sig om det hele menneske og ikke kun en enkelt del af os. Mange mennesker i dag går utroligt meget op i en sund livsstil med kost og motion, men glemmer at tage dem selv med – de glemmer deres tanker og følelser. Sund kost og motion er rigtig godt, men giver ikke den optimale sundhed, hvis deres mindset er fyldt med bekymringer og frygt i stedet for tillid og kærlighed.

Krop, sind og ånd hører sammen efter min overbevisning. Med det mener jeg, at det er vigtigt med en sund krop inde og ude, at have et sind der vælger kærligheden i stedet for frygten og med ånd mener jeg, at have tillid og føle en dyb fred i sit indre. Fokuserer du på alle tre ting, vil du kunne optimere din sundhed og dit immunforsvar, samt føle en glæde og at alt er muligt for dig.

Hvordan kan du få sundhed på alle planer, vil du nok spørge. Det er alt sammen noget, jeg vil skrive om på disse sider, derfor er du velkommen til at følge mig eller kontakte mig her. Indtil videre vil jeg give dig en kort gennemgang af, hvad det konkret kommer til at handle om, når du følger mig på disse sider.

Din fantastiske krop

Når jeg snakker om at din krop er helt fantastisk, er det fordi den kan det meste, hvis du giver den ordentlige betingelser. Den kan gå ind og heale sig selv, den kan skifte dine celler ud eller reparere dem, den får hele dit system med organer, blodforsyning, osv. til at spille sammen, til gavn for dig og dit velvære. Det kræver god næring med sund kost og motion, at skulle få det hele til at fungere, men det kræver også at dine celler kan kommunikere med hinanden. Når dine celler kommunikerer med hinanden, giver det mulighed for at finde de celler, der skal repareres eller skiftes ud – en vigtig del af en sund krop.

For at kunne kommunikere med hinanden, bruger de redox signalmolekyler, noget du selv producerer i din krop. Disse molekyler er basis for et godt velvære og en velfungerende krop, men mangler de, vil du i løbet af kort tid få det meget dårligt. Heldigvis producerer du dem selv, men efterhånden som du bliver ældre, vil du ikke producere nok molekyler, til at kunne fungere optimalt. Det har noget at gøre med din livsstil, kost, forurening, tanker og følelser mm. Produktionen aftager og du er længere tid om at heale, hvis du får nogle ubalancer i kroppen.

Heldigvis kan du nu få tilført disse redox signalmolekyler, så du bl.a. kan optimere din sundhed, få mere energi, kunne restituere hurtigere og blive mere klar i hovedet – alle sammen vigtige ting. Alt sammen noget der sker inde i din krop og får den i balance. Du kan læse mere om det  her.

Det er også vigtigt, at du nærer din krop udefra og lader være med at bruge kemi mm., når du smører dig med creme osv. Heldigvis kan du få hudpleje produkter, som indeholder redox signal molekyler. Det er fantastiske produkter til mange forskellige udfordringer med din hud og kan bruges af alle. Det produkt jeg vil anbefale her består kun af fire ingredienser – alle uskadelige. Det skifter dine hudceller hurtigt ud, lindrer dine smerter, er godt hvis du brænder dig samt mange andre ting. D

Sundhed, tanker og følelser

Sundhed har også noget med dine tanker og følelser at gøre. Der plejer jeg at sige, at enten kan du vælge frygten eller du kan vælge kærligheden. Disse ord dækker over rigtig mange følelser – negative og positive. Du vælger selv, hvad du vil tænke og føle – og alligevel ikke helt, for der ligger mange gamle oplevelser og traumer mm i din underbevidsthed. De første syv år af dit liv bliver du påvirket af dine forældre, dem du er sammen med, dine oplevelser og omgivelser. Du tager det hele ind uden filter, og det har stor påvirkning på hele dit liv, med mindre du får sluppet disse ting gennem en personlig udvikling.

Som regel ved du ikke, hvad der ligger i din underbevidsthed, men du vil opdage, at du kommer til at reagere på en måde, som du ikke kan forstå i nogen situationer. Det kan være du har fået at vide, at du ikke er god nok, og det kan gøre, at du f.eks. ikke opnår dine mål – for ubevidst tænker du, jeg er ikke god nok. Dine overbevisninger, tanker og følelser som du har oplevet som barn, vil derfor påvirke dig som voksen, med den kraft som du oplevede som barn. Heldigvis kan de slippes, det er et lidt større arbejde, men det er det hele værd.

En anden ting du kan gøre, for at mærke en dejlig fred og glæde, det er at meditere eller at være taknemmelig, for det du har i dit liv. Disse ting kan gøre underværker for dig, hvis du tager dem til dig. Når jeg skriver meditation, er det ikke ensbetydende med, at du skal sidde og kigge indad samt sige et mantra. Meditation er for mig også, at du kan gå en dejlig tur ved vandet, i skoven eller hvor du finder fred. Det kan også være, at du gør noget, der giver dig glæde – det vigtigste er, at du lader dine tanker flyde, uden at du går ind i dem. Taknemmelighed for det du har, vil også gøre noget fantastisk for dig, selvom du måske ikke har dit drømmeliv lige nu. Det vil komme, hvis du bevarer din taknemmelighed og din glæde.

Vil du vide mere, kan du kontakte mig her. Glæder mig til at uddybe det yderligere.

Et fantastisk koncept

Giver du dig selv lov til at blomstre eller følger du mængden, fordi det er sådan man gør? Dette spørgsmål er et jeg vil anbefale dig, at stille dig selv – især hvis du drømmer om noget mere i livet. Alt er muligt også for dig, hvis det er det du har lyst til og fokuserer på. Network Marketing er et fantastisk koncept,  Du får en passiv indkomst ved at anbefale produkter og bygge et netværk op.

Går du og drømmer om at blive selvstændig, er dette et godt bud på et forretningskoncept, hvor du ved at samarbejde med andre, kan få en indtægt uden loft. Det koster under 10.000 kr. at starte op og lager, skal du ikke have. Det er således uden den enorme risiko der mange gange er ved opstart af en traditionel forretning.

Det er et koncept, som er enkelt og hvor du lærer, mens du bygger dit fundament og tjener penge. Du starter ud med at finde to – eller seks personer, hvis det skal gå hurtigt, der vil elske at bruge Asea produkterne og anbefale dem til andre. Dem lærer du op til at gøre det samme osv. Vi er med dig hele vejen, til du selv kan stå på egne ben.

Masser af mennesker verden over arbejder med Network Marketing og mange store firmaer bruger konceptet. I Asea kommer 50 % af indtægten ud som bonus til partnerne, det er kun et spørgsmål om, hvor meget du vil have. Du kommer ikke sovende til det, men det er sjovt og du lærer mange mennesker at kende. Det er et lovligt koncept, hvor udbetaling først sker, når der er omsætning af produkter.
Synes du allerede nu at det er interessant eller vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte mig her.

Passion og glæde

Passion og glæde

I min hverdag møder jeg en del mennesker. Det der undrer mig rigtig meget er, hvor mange mennesker der er utilfredse med deres job, ingen passion. Jeg tænker tit, hvad er årsagen til at mennesker bliver i et job, de ikke kan lide. Hvorfor er det noget, der bare skal overstås og hvorfor ser de kun frem til weekender og ferier – eller tæller ned til, hvornår de kan gå på pension? Jeg ved det er et spørgsmål om, at der skal tjenes penge til at leve for, men det kan der gøres på mange måder. Det er kun et spørgsmål om at tage et valg og handle derefter.

Det kan godt være jeg er lidt provokerende her, men for mig skal livet leves med passion og glæde – hver dag. Vi er alle forskellige og heldigvis for det, men for mig er det vigtigt, at jeg har hjertet med i det jeg arbejder med, og ikke ser mit job som et arbejde. Sådan tror jeg faktisk, jeg altid har haft det. Jeg har selv været i jobs af nød, fordi jeg skulle tjene penge, men jeg har altid samtidig haft fokus på nye muligheder.

Frihed og glæde

I dag har jeg en frihed og en glæde hver dag. Jeg nyder mit arbejde, samtidig med at jeg tjener penge. Der er udfordringer, men det er der i alle jobs, det ville da også være lidt kedeligt, hvis det hele går glat hele tiden. Jeg møder mange skønne mennesker og jeg arbejder hjemmefra – og det er fantastisk for mig. Jeg elsker at gøre noget impulsivt, køre ud i det blå eller hvad jeg finder på. .

Er du parat til et liv med passion og glæde, så kontakt mig her