+4528194576 asea@in2care.dk

Passion er det noget for dig?

Passion er det noget for dig?

Jeg elsker at tage ansvaret for mit eget liv, men også for hvad der giver mig passion i mit arbejdsliv. Har du det også sådan, eller arbejder du med noget af nød, fordi du jo skal tjene penge?

Rigtig mange mennesker giver ikke sig selv lov til at nyde deres liv, her mener jeg også deres arbejdsliv. De tager for givet, at arbejde er noget, jeg er nødt til, fordi jeg jo skal forsørge mig selv og min familie. Det er helt rigtigt og en nødvendighed, men hvorfor ikke gøre det til noget glædeligt og noget du elsker.

Vi har alle muligheden, for at vælge hvad det er vi vil. Mange kan ikke se sig selv som selvstændige, fordi det er dyrt og kræver et stort arbejde, at komme i gang med et selvstændigt erhverv. Som selvstændig tager du ansvaret for dig selv, men hvad hvis du arbejder mange timer om ugen, fordi det er sådan det er, da er det selvstændige erhverv ikke en rigtig nydelse, men går ud over økonomi og familieliv.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Jeg er selvstændig og har været det i mange år, både i et traditionelt selvstændigt erhverv, men også i network marketing, et erhverv hvor alle hjælpes ad og som er billigt at starte op. Jeg ved godt at network marketing er fyord hos nogle, men heldigvis ved jeg, at det er en meget udbredt forretningsform, som selv store og kendte firmaer benytter sig af.

Jeg har arbejdet med det on/off siden 1994, og det mest fantastiske har været alle de dejlige mennesker, som jeg har mødt. Jeg elsker den gode energi der er, den optimale arbejdstid og de mange muligheder, som er i network marketing. Jeg har friheden til selv at bestemme, og det giver mig passion og glæde, men også en økonomi som jeg kan leve af.

Er frihed noget for dig og er du nysgerrig omkring network marketing, da kontakt mig her.

Derfor er Asea vigtig for din sundhed!

Hvorfor er det jeg skriver det? Det er fordi jeg ved hvor stor en forskel, Asea kan gøre for dig og for din sundhed. Jeg drikker selv Asea hver dag, kunne ikke drømme om andet, fordi jeg mærker den forskel det gør for mig.

Asea er basen for sundhed. Den er god for krop og sjæl, for mere energi og klarhed og for mange andre ting, som jeg vil komme ind på senere. Asea er veldokumenteret og har ikke noget at gøre med vitaminer eller andre kosttilskud. Asea sørger bl.a. for bedre optagelse af dine kosttilskud. Asea er Redox Signalmolekyler, som får dine celler til at kommunikere med hinanden, som derfor har lettere ved at udskifte beskadigede celler. Der findes meget forskning omkring Redox Signalmolekyler og hvor vigtige de er for din krop og sundhed.

Jeg bruger Asea på mange måder, for mig er det et produkt, jeg bruger til alt muligt. Jeg drikker det, men jeg bruger også Asea til at sprøjte på mine åbne sår, for at standse blødning eller hvis jeg brænder mig på et eller andet. Jeg har Asea i en lille spray, som jeg altid har med mig. Jeg bruger den til at sprøjte mig i ansigtet og i øjnene, hvis jeg føler tørhed eller træthed. Desuden bruger jeg det til mit krøllede og tørre hår, fordi det hjælper mig til, at rede det ud. Asea er genialt at sprøjte i hårbunden, hvis du har tyndt hår, bare pletter eller du fælder meget.

Har jeg ondt i mine ører, mine tænder, min hals eller andre steder, sprayer jeg Asea på – og smerten formindskes eller forsvinder som regel.  Jeg kan ikke anbefale Asea nok, det er noget, jeg synes alle skulle have til rådighed.

Kontakt mig her, hvis du har spørgsmål eller ønsker at prøve Asea.

Sundhed på alle planer

Sundhed på alle planer

Sundhed på alle planer er noget, der betyder rigtig meget for mig. Det drejer sig om det hele menneske og ikke kun en enkelt del af os. Mange mennesker i dag går utroligt meget op i en sund livsstil med kost og motion, men glemmer at tage dem selv med – de glemmer deres tanker og følelser. Sund kost og motion er rigtig godt, men giver ikke den optimale sundhed, hvis deres mindset er fyldt med bekymringer og frygt i stedet for tillid og kærlighed.

Krop, sind og ånd hører sammen efter min overbevisning. Med det mener jeg, at det er vigtigt med en sund krop inde og ude, at have et sind der vælger kærligheden i stedet for frygten og med ånd mener jeg, at have tillid og føle en dyb fred i sit indre. Fokuserer du på alle tre ting, vil du kunne optimere din sundhed og dit immunforsvar, samt føle en glæde og at alt er muligt for dig.

Hvordan kan du få sundhed på alle planer, vil du nok spørge. Det er alt sammen noget, jeg vil skrive om på disse sider, derfor er du velkommen til at følge mig eller kontakte mig her. Indtil videre vil jeg give dig en kort gennemgang af, hvad det konkret kommer til at handle om, når du følger mig på disse sider.

Din fantastiske krop

Når jeg snakker om at din krop er helt fantastisk, er det fordi den kan det meste, hvis du giver den ordentlige betingelser. Den kan gå ind og heale sig selv, den kan skifte dine celler ud eller reparere dem, den får hele dit system med organer, blodforsyning, osv. til at spille sammen, til gavn for dig og dit velvære. Det kræver god næring med sund kost og motion, at skulle få det hele til at fungere, men det kræver også at dine celler kan kommunikere med hinanden. Når dine celler kommunikerer med hinanden, giver det mulighed for at finde de celler, der skal repareres eller skiftes ud – en vigtig del af en sund krop.

For at kunne kommunikere med hinanden, bruger de redox signalmolekyler, noget du selv producerer i din krop. Disse molekyler er basis for et godt velvære og en velfungerende krop, men mangler de, vil du i løbet af kort tid få det meget dårligt. Heldigvis producerer du dem selv, men efterhånden som du bliver ældre, vil du ikke producere nok molekyler, til at kunne fungere optimalt. Det har noget at gøre med din livsstil, kost, forurening, tanker og følelser mm. Produktionen aftager og du er længere tid om at heale, hvis du får nogle ubalancer i kroppen.

Heldigvis kan du nu få tilført disse redox signalmolekyler, ved at du drikker Asea, som er det eneste produkt, der kan give dig disse molekyler. Drikker du Asea, vil du bl.a. kunne optimere din sundhed, få mere energi, kunne restituere hurtigere og blive mere klar i hovedet – alle sammen vigtige ting. Alt sammen noget der sker inde i din krop og får den i balance. Du kan læse mere om Asea her.

Det er også vigtigt, at du nærer din krop udefra og lader være med at bruge kemi mm., når du smører dig med creme osv. Heldigvis kan du få nogle produkter, der kan gøre det samme for dig udefra, som Asea kan gøre for dig inde i din krop. Det er fantastiske produkter til mange forskellige udfordringer med din hud og kan bruges af alle. Det produkt jeg vil anbefale her er Renu28, som kun består af fire ingredienser – alle uskadelige. Det skifter dine hudceller hurtigt ud, lindrer dine smerter, er godt hvis du brænder dig samt mange andre ting. Du kan læse mere om Renu28 samt vores andre fantastiske produkter her.

Sundhed, tanker og følelser

Sundhed har også noget med dine tanker og følelser at gøre. Der plejer jeg at sige, at enten kan du vælge frygten eller du kan vælge kærligheden. Disse ord dækker over rigtig mange følelser – negative og positive. Du vælger selv, hvad du vil tænke og føle – og alligevel ikke helt, for der ligger mange gamle oplevelser og traumer mm i din underbevidsthed. De første syv år af dit liv bliver du påvirket af dine forældre, dem du er sammen med, dine oplevelser og omgivelser. Du tager det hele ind uden filter, og det har stor påvirkning på hele dit liv, med mindre du får sluppet disse ting gennem en personlig udvikling.

Som regel ved du ikke, hvad der ligger i din underbevidsthed, men du vil opdage, at du kommer til at reagere på en måde, som du ikke kan forstå i nogen situationer. Det kan være du har fået at vide, at du ikke er god nok, og det kan gøre, at du f.eks. ikke opnår dine mål – for ubevidst tænker du, jeg er ikke god nok. Dine overbevisninger, tanker og følelser som du har oplevet som barn, vil derfor påvirke dig som voksen, med den kraft som du oplevede som barn. Heldigvis kan de slippes, det er et lidt større arbejde, men det er det hele værd.

En anden ting du kan gøre, for at mærke en dejlig fred og glæde, det er at meditere eller at være taknemmelig, for det du har i dit liv. Disse ting kan gøre underværker for dig, hvis du tager dem til dig. Når jeg skriver meditation, er det ikke ensbetydende med, at du skal sidde og kigge indad samt sige et mantra. Meditation er for mig også, at du kan gå en dejlig tur ved vandet, i skoven eller hvor du finder fred. Det kan også være, at du gør noget, der giver dig glæde – det vigtigste er, at du lader dine tanker flyde, uden at du går ind i dem. Taknemmelighed for det du har, vil også gøre noget fantastisk for dig, selvom du måske ikke har dit drømmeliv lige nu. Det vil komme, hvis du bevarer din taknemmelighed og din glæde.

Vil du vide mere, kan du kontakte mig her. Glæder mig til at uddybe det yderligere.

Asea produkterne

Asea produkterne

For mig er det vigtigt, at de produkter jeg arbejder med, er produkter som ikke alle andre har, men også at de lever op til de forventninger, jeg har til dem. Da jeg så en Asea flaske første gang i 2013 og fik at vide, hvad den kunne gøre, blev jeg nysgerrig.  Jeg synes det er fantastisk, at der findes et produkt, som kan gøre sådan en stor forskel for mennesker. Siden jeg startede op med Asea i 2013, er der kommet flere produkter – alle nogen jeg vil fortælle mere om.

Asea drikken

Det vigtigste produkt er Asea drikken. Den er grundlaget for det hele, for den arbejder indvendig fra og ud. Der står salt og vand på flasken, men i virkeligheden er det et molekyle, der hedder Redox Signalmolekyle. Du producerer selv dette molekyle, men når du er omkring de 12 år, går produktionen langsomt ned og du indeholder mindre og mindre af det. Redox signalmolekyle sørger for en god kommunikation mellem cellerne, de dårlige celler skal skiftes ud eller repareres, for at din krop kan fungere optimalt.

Vores krop er genial når den har de rigtige betingelser, den kan heale sig selv indvendig fra, her er redox signalmolekyler en meget vigtig ingrediens. Har du nok af dette molekyle, vil du og din krop fungere bedre. Asea drikken er det du skal bruge, for at fylde dig selv op og samtidig har det en gavnlig virkning på dit immunforsvar, dit hjerte/kredsløb, din hormonbalance, dit fordøjelsessystem og betændelsestilstande i din krop.

Asea drikken er let at tage. Du skal drikke 0,6 dl om morgenen på tom mave og igen 0,6 del før din aftensmad igen på tom mave. Du kan sagtens drikke mere, hvis du skal præstere mere eller hvis du er udfordret på en eller anden måde. Der er ingen bivirkninger ved at drikke Asea, dog skal du huske at drikke meget vand i løbet af dagen, da der sker en udrensning.

Du kan også komme Asea drikken på en spray flaske, som du altid kan have med dig. Du kan sprøjte den i ansigtet, i øjnene, ørerne og hvor du ellers føler behov. Den trænger hurtigt ind i din hud og du vil føle dig forfrisket. Den kan bruges til mange andre ting, bl.a. åbne sår, hvis du har fået for meget sol osv.

Renu28 gel

Dette produkt er det samme som Asea, blot er det 4 gange så effektivt og virker udefra og ind. Der er kun fire ingredienser og har en stor virkning på din hud, uanset hvilke udfordringer som du har. Det er også et fantastisk produkt til de fine linjer, der kommer med alderen, til appelsinhud og til meget andet. Det er en allround gel, som er god at have. Jeg bruger den selv hver dag, hvis jeg skærer mig i fingeren, brænder mig, bliver stukket af et dyr og ellers hvad jeg kommer ud for. Den er også god til røde numser hos små børn, for her er det også vigtigt, at bruge et produkt uden kemi.

Renu28 gel er også en del af Renu Advanced hudpleje serie og kan bruges over hele kroppen.

Renu Advanced hudpleje og anti-aging

Dette er en helt fantastisk serie til din daglige pleje af din hud. Den består af en Gentle Refining Cleanser, som du bruger til at rense din hud med morgen og aften. Denne rigt skummende sæbe toner og fugter din hud, vasker blidt snavs, olie og urenheder væk. Specielt designet til at understøtte redox signal teknologien. Du kan også bruge den til at barbere dig i alle steder på kroppen og du undgår de røde knopper, man tit får ved barbering.

Intensive Redox Serum

Dette produkt er et meget koncentreret anti-aging hudplejeprodukt, specielt designet til at støtte hudens fornyelse. Denne serum med kraftigt virkende redox signalmolekyler, bruges f.eks. ved øjnene og munden, men også ved andre specifikke udfordringer med huden. Den er 8 gange så kraftfuld som Renu 28 Gel’n. Denne serum er step to i Renu Advanced anti-aging serien og smøres på en tør hud. Den er god at bruge morgen og aften.

Ultra Replenishing Moisturizer

Denne fugtighedscreme er sidste step i din hudpleje rutine. Du bruger den efter Renu28 og Intensive Redox Serum er trængt ind i huden, så den er helt tør. Cremen giver en dyb fugtighed og en anti-aging effekt, så du får et synligt ungdommeligt og levende udseende. Den er specielt fremstillet til at støtte redox signalerings teknologien. Den smøres på ansigt, hals og bryst morgen og aften, for at få det bedste resultat.

Alle hudplejeprodukterne er testet af Dermatest og har fået den højest opnåelige anderkendelse 5 stjerner. Det er rigtig gode produkter uden kemi, som er vigtigt for mig.

Asea Via Source

Det sidste skud på stammen af produkter indtil videre hedder Asea Via Source. Det er et produkt, der dækker alle områder i kroppen og er udviklet med det formål, at arbejde sammen med redox signalmolekyler på et niveau, der ikke er set før. Det er en blanding af vitaminer, mineraler, plantemineraler, organiske superfoods, spormineraler og enzymer samt et patenteret complex, som leverer de nødvendige komponenter, for at sikre maksimal bio-tilgængelighed af alle næringsstoffer, der findes i Via Source. Det er lidt af en revolution indenfor vitamin og mineralbranchen. Det er 100 % organisk og det gør det lettere at optage fuldt ud.

Via Source understøtter den cellulære sundhed, generel ernæring og wellness i hele kroppen samt det forstærker virkningen af Asea Redox Signal Molekyler.

Jeg synes det er fantastisk at have og bruge disse produkter. Det er rene produkter, lette at bruge og de gør en stor forskel, for dem der bruger dem.

Vil du købe vores fantastiske produkter, kan du gøre det lige her.

Jeg vil fortsætte med at gå dybere ind i produkterne, komme med historier og måder de virker på, samt selvfølgelig fortælle når der kommer nye produkter.

God fornøjelse med dem og har du lyst til at høre mere, kan du kontakte mig.

Mit liv med Asea

Mit liv med Asea

Når jeg snakker om mit liv med Asea, føler jeg en hjertebanken, fordi det føles så rigtigt for mig. Jeg elsker friheden til at være mig og det er jeg, når jeg arbejder med Asea. Mit liv ændrer sig efter jeg finder Asea. Lige i starten er jeg kun nysgerrig og har lidt svært ved at undersøge det helt til bunds. Heldigvis går Dennis i gang med det, ellers var vi nok ikke kommet i gang sådan rigtigt med det.

Jeg er selv i gang med andre spændende ting, for jeg elsker at hjælpe andre mennesker og en af mine kæpheste er, at enhver skal tage ansvar for sig selv, med de værktøjer og den støtte, som jeg eller andre giver dem. Personlig udvikling er noget fantastisk for mig, jeg mærker det hele på min egen krop. Det giver mig rigtig meget, efter jeg tager beslutningen om, at jeg nu vil videre i mit liv, så jeg kan få det liv jeg drømmer om og lære mig selv at kende.

At arbejde seriøst med Asea er et liv, hvor jeg selv bestemmer min dag, hvor meget jeg vil arbejde og med hvem. Det er ingen dans på roser altid, fordi tingene ikke altid går, som jeg forestiller mig. Men det giver mig en tilfredsstillelse at udbrede kendskabet til Asea, fordi jeg ved, hvor meget godt Asea gør ved de mennesker, som giver Asea den tid, der skal til. Det gælder både sundhedsmæssigt, men absolut også økonomisk, hvis man vælger at arbejde med forretningsdelen for Asea.

Drømme

Jeg har i mange år store drømme om mit liv, hvordan det skal være, hvad jeg vil opleve men også omkring mit virke. Jeg kan huske, da jeg starter med network marketing i 1994, der forestiller jeg mig sammen med en veninde, at vi styrer vores forretning ved svimmingpoolen med vores computere og telefoner. Måske det er lidt naivt, men vi har det sjovt og det er det vigtigste. Jeg har en god forretning, men desværre lukker firmaet nogle år efter, og det giver mig et knæk.

Jeg snuser i tidens løb til en del network firmaer, bruger også nogle af produkterne, men det var ligesom gejsten for at arbejde med disse firmaer ikke er der. Jeg har en fantastisk tid i mit første network firma, får dejlige venskaber, masser af sjov, rejser men tjener også gode penge. Jeg sammenligner derfor de firmaer, jeg kigger på med mit første og det gør, at jeg har svært ved at se mig selv som seriøs partner i disse firmaer.

Betydning for mig

Det betyder rigtig meget for mig, hvilken ånd der er i firmaet, hvordan ledelsen er og hvilke mennesker, der arbejder i firmaet. Når jeg arbejder, arbejder jeg altid ud fra mit hjerte, hvad der føles godt og rigtigt for mig – det er meget vigtigt. Jeg er også af den overbevisning, at mangler passionen for det jeg laver, kommer successen og indtjeningen heller ikke. Jeg vil være glad og passioneret for det jeg laver, ellers dur det ikke for mig. Produktet skal også være noget, som jeg står inde for og som gør en stor forskel på alle mennesker. Det skal være noget ud over det sædvanlige og gerne noget, som ingen andre har.

Jeg finder det hele i Asea, selvom jeg i lang tid ingen seriøs interesse har for det. Produkterne er fantastiske og ingen andre har disse produkter eller får det. Ledelsen er rigtige hjertemennesker, som elsker at gøre en forskel for andre og de mennesker, der arbejder i Asea forretningen er alle mulige skønne mennesker. Mine ønsker til produkter, firma, ledelse mm er opfyldt og alligevel kommer passionen ikke med det samme. Jeg kunne ikke forstå hvorfor, men da jeg samtidig arbejder med at finde blokeringer i vores underbevidsthed, som hindrer os i at have det godt og at nå vores mål, ved jeg jo godt, der er noget jeg skal kigge på.

Passionen skal være på plads

I sommeren 2017 går jeg i gang med at finde ind til mig selv, for at finde forklaringen på, hvad grunden er til at min passion for Asea ikke er på plads, når alle mine ”krav” til firma, produkter osv. er opfyldt. Jeg finder ud af, at der sidder nogle gamle blokeringer og driller mig, fra min tid med mit første firma. Der er mange forskellige, bl.a. om jeg overhovedet har fortjent at få succes, om jeg er god nok og om jeg vil miste min forretning igen. Jeg får et knæk, da jeg mister min første network forretning og det gør, at jeg ikke kan arbejde passioneret med Asea.

Heldigvis får jeg sluppet disse blokeringer og jeg har i dag en helt anden gejst, når jeg arbejder med Asea. Jeg har valgt at arbejde med Asea på min egen måde, hvor jeg arbejder ud fra hjertet og lægger energi bag. Heldigvis er der plads til det, vi er jo også alle forskellige, men overordnet har vi et fantastisk system, som hjælper os til at få udbredt Asea, få succes og tjene de penge, som jo gør livet til noget nydelsesfuldt.

Hjælpe andre

Jeg elsker at være i et firma, hvor jeg hver dag føler, jeg hjælper andre – hvad enten det er sundhed på mange områder, men også økonomisk. Jeg kobler som en naturlig ting, mine andre styrker så som personlig udvikling, healing og undervisning sammen med Asea. Det føles rigtigt, fordi det for mig handler om det hele menneske, der skal have det godt.

I mit liv med Asea møder jeg mange fantastiske mennesker, som jeg har det sjovt med, som jeg lærer fra men også mennesker, der er nysgerrige på, hvad Asea kan gøre for dem. Min dag er aldrig ens og det synes, jeg er det mest fantastiske. Jeg elsker at skabe min dag selv.

Hvis du følger min side, vil jeg fortælle dig forskellige historier fra min hverdag, gode oplevelser men også hvordan mit liv med Asea udvikler sig. Har du nogen kommentarer, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig her.

Asea forretningen

Asea forretningen

Har du nogensinde tænkt på at blive selvstændig og alligevel ikke få gjort noget ved det, fordi det var for besværligt og for dyrt at starte op? Hvad tænker du, når jeg siger, at du kan blive selvstændig for under 10.000 kr. og du vil have et helt netværk, fantastiske produkter samt gratis support for disse penge? Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Network marketing er en fantastisk måde at være selvstændig på, især hvis du finder det rigtige firma, som også har de værdier, som du har og som samtidig har en bonusplan, hvor halvdelen af de penge der kommer ind, bliver givet ud til de selvstændige partnere, der er med i firmaet.

Network Marketing i mange år

Jeg har været i network marketing i mange år, startede faktisk første gang med det i 1994. Jeg kendte ikke noget til branchen, men hvor blev jeg overrasket over, de mange dejlige mennesker der var med og som samtidig havde lyst til at hjælpe mig. Jeg følte stor glæde hver dag og jeg så det ikke som en sur pligt, som arbejde tit er. Jeg havde passion for det. Det gjorde jeg havde en god forretning og fik en indkomst, jeg kunne leve af.

Jeg ved at branchen har et dårligt ry, nok mest fordi det er en meget misforstået forretningsmodel. Der er rådne kar i denne branche, som der også er i alle andre brancher. Denne branche har været udsat for forskellige pyramideselskaber, hvor det kostede en masse penge at komme ind, og hvor det kun var dem i toppen, der tjente penge. Det er ligesom med kædebreve, det er som regel kun dem der starter, der får noget ud af det.

Historier

Tit er det sådan, at folk kun har hørt dårlige historier, uden selv at have undersøgt, hvad det virkelig drejer sig om. Dermed tror de at alle network marketing firmaer er pyramideselskaber, faktisk uden at vide hvad et pyramideselvskab egentlig er. De dårlige historier kommer også fra personer, der har været involveret i et firma, hvor de måske er blevet lokket til at købe et stort lager, for at sælge produkterne. Måske har de fået at vide, at det er hurtige penge, de kan tjene når de arbejder med network marketing. Det er bare ikke sådan det er – det kræver du arbejder, når du bliver selvstændig, ligesom i enhver anden selvstændig virksomhed.

Reelle firmaer

Heldigvis er der mange network firmaer, som er fuldkommen reelle. Network marketing er faktisk en forretningsform, der breder sig med lynets hast, fordi det er let for et firma, at få produkter på markedet, uden at skulle etablere alle de forskellige led, som der er i en alm. virksomhed. Network marketing er også en anderkendt forretningsform. Der bliver undervist i det flere steder verden over. Det er også en fantastisk mulighed for dig, hvis du gerne vil være selvstændig, men ikke gider arbejde 50-60 timer hver uge, for en løn som du absolut ikke kan leve af. Sådan er det tit i starten indtil firmaet er kommet op at køre.

Jeg har arbejdet med og har kendskab til en del network marketing firmaer gennem de sidste mange år. For mig er det vigtigt at firmaet har de værdier, som jeg har – og det har Asea. Asea forretningen er faktisk det bedste network marketing firma, som jeg har haft kontakt med. Jeg arbejder ud fra hjertet, for det handler om for mig, at kunne gøre en forskel for mange mennesker. Den samme filosofi har Asea og hele deres ledelse. De er fantastiske mennesker, som virkelig har gjort en forskel for mange mennesker og her er det både menneskers sundhed og helbred, men absolut også økonomisk.

Et fantastisk koncept

Giver du dig selv lov til at blomstre eller følger du mængden, fordi det er sådan man gør? Dette spørgsmål er et jeg vil anbefale dig, at stille dig selv – især hvis du drømmer om noget mere i livet. Alt er muligt også for dig, hvis det er det du har lyst til og fokuserer på. Network Marketing er et fantastisk koncept, som bl.a. Asea bruger. Du får en passiv indkomst ved at anbefale produkterne og bygge et netværk op. Asea får markedsført sine produkter på en seriøs og hurtig måde direkte til kunden. Det er en win win situation for alle.

Går du og drømmer om at blive selvstændig, er dette et godt bud på et forretningskoncept, hvor du ved at samarbejde med andre, kan få en indtægt uden loft. Det koster under 10.000 kr. at starte op og lager, skal du ikke have. Det er således uden den enorme risiko der mange gange er ved opstart af en traditionel forretning.

Det er et koncept, som er enkelt og hvor du lærer, mens du bygger dit fundament og tjener penge. Du starter ud med at finde to – eller seks personer, hvis det skal gå hurtigt, der vil elske at bruge Asea produkterne og anbefale dem til andre. Dem lærer du op til at gøre det samme osv. Vi er med dig hele vejen, til du selv kan stå på egne ben.

Masser af mennesker verden over arbejder med Network Marketing og mange store firmaer bruger konceptet. I Asea kommer 50 % af indtægten ud som bonus til partnerne, det er kun et spørgsmål om, hvor meget du vil have. Du kommer ikke sovende til det, men det er sjovt og du lærer mange mennesker at kende. Det er et lovligt koncept, hvor udbetaling først sker, når der er omsætning af produkter.
Synes du allerede nu at det er interessant eller vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte mig her.

Passion og glæde

Passion og glæde

I min hverdag møder jeg en del mennesker. Det der undrer mig rigtig meget er, hvor mange mennesker der er utilfredse med deres job, ingen passion. Jeg tænker tit, hvad er årsagen til at mennesker bliver i et job, de ikke kan lide. Hvorfor er det noget, der bare skal overstås og hvorfor ser de kun frem til weekender og ferier – eller tæller ned til, hvornår de kan gå på pension? Jeg ved det er et spørgsmål om, at der skal tjenes penge til at leve for, men det kan der gøres på mange måder. Det er kun et spørgsmål om at tage et valg og handle derefter.

Det kan godt være jeg er lidt provokerende her, men for mig skal livet leves med passion og glæde – hver dag. Vi er alle forskellige og heldigvis for det, men for mig er det vigtigt, at jeg har hjertet med i det jeg arbejder med, og ikke ser mit job som et arbejde. Sådan tror jeg faktisk, jeg altid har haft det. Jeg har selv været i jobs af nød, fordi jeg skulle tjene penge, men jeg har altid samtidig haft fokus på nye muligheder.

Frihed og glæde

I dag hvor jeg bl.a. arbejder med Asea, har jeg en frihed og en glæde hver dag. Jeg nyder mit arbejde, samtidig med at jeg tjener penge. Der er udfordringer, men det er der i alle jobs, det ville da også være lidt kedeligt, hvis det hele går glat hele tiden. Jeg møder mange skønne mennesker og jeg arbejder hjemmefra – og det er fantastisk for mig. Jeg elsker at gøre noget impulsivt, køre ud i det blå eller hvad jeg finder på. Det kan jeg let gøre, når mit liv med Asea, er så frit.

Er du parat til et liv med passion og glæde, så kontakt mig her

 

 

 

 

error: Content is protected !!