+4528194576 asea@in2care.dk

ASEA – SIKKERHED/KLASSIFICERINGER

Da populariteten af ASEA’ produkter vokser og den globale tendens i cellulær sundhed stiger, er det vigtigt at forstå, hvordan  Asea har sikret, at produkterne er sikre, og at de opfylder det højeste niveau af produktions standarder. Hvordan reguleres ASEA-produkterne, og hvad er sikkerheds-standarderne for produktions-faciliteterne?

Produktion og certificering

Hvordan ASEA fremstiller et produkt og de faciliteter, der anvendes til at udvikle ASEA-produktet, er lige så vigtigt for både FDA, som forbrugerne. NSF International – en global organisation for folkesundhed og sikkerhed, der leverer fødevaresikkerhed og kvalitetssikrings tjenester på tværs af alle i fødevaresektoren. De har certificeret ASEA’ produktionscenter som en GMP (Good Manufacturing Practices) kompatibel facilitet. Denne certificering bekræfter, at ASEA’ produkter fuldt ud opfylder de regler, som FDA fastsætter vedrørene produktion og afprøvning af kosttilskud med specifikke standarder for sikkerhed, kvalitet og ydeevne.

Virksomhedsledelsen i ASEA forstod betydningen af at producere deres produkter selvstændigt og kontrollere kvalitetsprocessen, så de investerede mere end 1,6 millioner dollar til at opbygge et nyt, state-of-the-art produktionsanlæg. At drive sit eget produktionscenter gør det også muligt for ASEA, at styre hele processen, så det også er muligt for virksomheden at styre omkostningerne. Samtidig betyder det en stabil forsyning af produkter til forbrugere og partnere.

Beviset er i dataene

Som et firma, der arbejder med relativt ny teknologi, vidste ASEA, at videnskabelig forskningsdata var afgørende for at vise værdien af Redox signalerings teknologien og deres produkter. Med dette mål for øje har ASEA investeret i tredjeparts forsknings undersøgelser for begge sine produkter, ASEA Redox Supplement og RENU 28.

ASEA-sikkerhedsundersøgelsen blev først udført for at vise, at ASEA Redox Supplement var sikkert. Deltagerne anvendte ASEA i 12 uger og rapporterede ingen bivirkninger. Andre undersøgelser, der viser produktets sikkerhed og effekt, findes på ASEA Global hjemmeside.

Et andet trin, ASEA, har taget i betragtning er, at fordelene ved Redox-signalmolekylet, som dets produkter indeholder, er afgørende for at beskytte, forynge og holde cellerne i funktion på optimale niveauer, er grundigt testet af BioAgilytix Labs.

BioAgilytix Labs

BioAgilytix Labs, er et førende bioanalytisk testlaboratorium med speciale i immunanalyser og cellebaserede analyser har verificeret eksistensen af Redox signal molekyler i både ASEA Redox Supplement og RENU 28, hvilket giver uafhængig tredjeparts videnskabelig gyldighed af virksomhedens produkter. Denne valideringsproces hjælper med til at sikre, at et hvert ASEA produkt er fremstillet af højeste kvalitet og er videnskabelig godkendt sin effektivitet.

Disse undersøgelser, sammen med ASEA’ facilitetserklæring og GMP-overensstemmelse, viser yderligere ASEA’ engagement i sikkerhed og effektivitet. ASEA er dedikeret til at sikre disse certificeringer, så forbrugerne kan være sikre på, at dets produkter er sikre og opfylder alle kvalitetsstandarder, som FDA har oprettet for produktion og test af kosttilskud.

* ASEA produktionsanlægget er registreret hos FDA, hvilket betyder at vi accepterer at følge alle nuværende GMP retningslinjer for kosttilskud § 21 CFR, del 111.

Posted in Science og tagged FDA, Safety, Science of ASEA.

error: Content is protected !!