Asea produkterne

For mig er det vigtigt, at de produkter jeg arbejder med, er produkter som ikke alle andre har, men også at de lever op til de forventninger, jeg har til dem. Da jeg så en Asea flaske første gang i 2013 og fik at vide, hvad den kunne gøre, blev jeg nysgerrig.  Jeg synes det er fantastisk, at der findes et produkt, som kan gøre sådan en stor forskel for mennesker. Siden jeg startede op med Asea i 2013, er der kommet flere produkter – alle nogen jeg vil fortælle mere om.

Asea drikken

Det vigtigste produkt er Asea drikken. Den er grundlaget for det hele, for den arbejder indvendig fra og ud. Der står salt og vand på flasken, men i virkeligheden er det et molekyle, der hedder Redox Signalmolekyle. Du producerer selv dette molekyle, men når du er omkring de 12 år, går produktionen langsomt ned og du indeholder mindre og mindre af det. Redox signalmolekyle sørger for en god kommunikation mellem cellerne, de dårlige celler skal skiftes ud eller repareres, for at din krop kan fungere optimalt.

Vores krop er genial når den har de rigtige betingelser, den kan heale sig selv indvendig fra, her er redox signalmolekyler en meget vigtig ingrediens. Har du nok af dette molekyle, vil du og din krop fungere bedre. Asea drikken er det du skal bruge, for at fylde dig selv op og samtidig har det en gavnlig virkning på dit immunforsvar, dit hjerte/kredsløb, din hormonbalance, dit fordøjelsessystem og betændelsestilstande i din krop.

Asea drikken er let at tage. Du skal drikke 0,6 dl om morgenen på tom mave og igen 0,6 del før din aftensmad igen på tom mave. Du kan sagtens drikke mere, hvis du skal præstere mere eller hvis du er udfordret på en eller anden måde. Der er ingen bivirkninger ved at drikke Asea, dog skal du huske at drikke meget vand i løbet af dagen, da der sker en udrensning.

Du kan også komme Asea drikken på en spray flaske, som du altid kan have med dig. Du kan sprøjte den i ansigtet, i øjnene, ørerne og hvor du ellers føler behov. Den trænger hurtigt ind i din hud og du vil føle dig forfrisket. Den kan bruges til mange andre ting, bl.a. åbne sår, hvis du har fået for meget sol osv.

Renu28 gel

Dette produkt er det samme som Asea, blot er det 4 gange så effektivt og virker udefra og ind. Der er kun fire ingredienser og har en stor virkning på din hud, uanset hvilke udfordringer som du har. Det er også et fantastisk produkt til de fine linjer, der kommer med alderen, til appelsinhud og til meget andet. Det er en allround gel, som er god at have. Jeg bruger den selv hver dag, hvis jeg skærer mig i fingeren, brænder mig, bliver stukket af et dyr og ellers hvad jeg kommer ud for. Den er også god til røde numser hos små børn, for her er det også vigtigt, at bruge et produkt uden kemi.

Renu28 gel er også en del af Renu Advanced hudpleje serie og kan bruges over hele kroppen.

Renu Advanced hudpleje og anti-aging

Dette er en helt fantastisk serie til din daglige pleje af din hud. Den består af en Gentle Refining Cleanser, som du bruger til at rense din hud med morgen og aften. Denne rigt skummende sæbe toner og fugter din hud, vasker blidt snavs, olie og urenheder væk. Specielt designet til at understøtte redox signal teknologien. Du kan også bruge den til at barbere dig i alle steder på kroppen og du undgår de røde knopper, man tit får ved barbering.

Intensive Redox Serum

Dette produkt er et meget koncentreret anti-aging hudplejeprodukt, specielt designet til at støtte hudens fornyelse. Denne serum med kraftigt virkende redox signalmolekyler, bruges f.eks. ved øjnene og munden, men også ved andre specifikke udfordringer med huden. Den er 8 gange så kraftfuld som Renu 28 Gel’n. Denne serum er step to i Renu Advanced anti-aging serien og smøres på en tør hud. Den er god at bruge morgen og aften.

Ultra Replenishing Moisturizer

Denne fugtighedscreme er sidste step i din hudpleje rutine. Du bruger den efter Renu28 og Intensive Redox Serum er trængt ind i huden, så den er helt tør. Cremen giver en dyb fugtighed og en anti-aging effekt, så du får et synligt ungdommeligt og levende udseende. Den er specielt fremstillet til at støtte redox signalerings teknologien. Den smøres på ansigt, hals og bryst morgen og aften, for at få det bedste resultat.

Alle hudplejeprodukterne er testet af Dermatest og har fået den højest opnåelige anderkendelse 5 stjerner. Det er rigtig gode produkter uden kemi, som er vigtigt for mig.

Asea Via Source

Det sidste skud på stammen af produkter indtil videre hedder Asea Via Source. Det er et produkt, der dækker alle områder i kroppen og er udviklet med det formål, at arbejde sammen med redox signalmolekyler på et niveau, der ikke er set før. Det er en blanding af vitaminer, mineraler, plantemineraler, organiske superfoods, spormineraler og enzymer samt et patenteret complex, som leverer de nødvendige komponenter, for at sikre maksimal bio-tilgængelighed af alle næringsstoffer, der findes i Via Source. Det er lidt af en revolution indenfor vitamin og mineralbranchen. Det er 100 % organisk og det gør det lettere at optage fuldt ud.

Via Source understøtter den cellulære sundhed, generel ernæring og wellness i hele kroppen samt det forstærker virkningen af Asea Redox Signal Molekyler.

Jeg synes det er fantastisk at have og bruge disse produkter. Det er rene produkter, lette at bruge og de gør en stor forskel, for dem der bruger dem.

Vil du købe vores fantastiske produkter, kan du gøre det lige her.

Jeg vil fortsætte med at gå dybere ind i produkterne, komme med historier og måder de virker på, samt selvfølgelig fortælle når der kommer nye produkter.

God fornøjelse med dem og har du lyst til at høre mere, kan du kontakte mig.