Asea forretningen

Har du nogensinde tænkt på at blive selvstændig og alligevel ikke få gjort noget ved det, fordi det var for besværligt og for dyrt at starte op? Hvad tænker du, når jeg siger, at du kan blive selvstændig for under 10.000 kr. og du vil have et helt netværk, fantastiske produkter samt gratis support for disse penge? Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Network marketing er en fantastisk måde at være selvstændig på, især hvis du finder det rigtige firma, som også har de værdier, som du har og som samtidig har en bonusplan, hvor halvdelen af de penge der kommer ind, bliver givet ud til de selvstændige partnere, der er med i firmaet.

Network Marketing i mange år

Jeg har været i network marketing i mange år, startede faktisk første gang med det i 1994. Jeg kendte ikke noget til branchen, men hvor blev jeg overrasket over, de mange dejlige mennesker der var med og som samtidig havde lyst til at hjælpe mig. Jeg følte stor glæde hver dag og jeg så det ikke som en sur pligt, som arbejde tit er. Jeg havde passion for det. Det gjorde jeg havde en god forretning og fik en indkomst, jeg kunne leve af.

Jeg ved at branchen har et dårligt ry, nok mest fordi det er en meget misforstået forretningsmodel. Der er rådne kar i denne branche, som der også er i alle andre brancher. Denne branche har været udsat for forskellige pyramideselskaber, hvor det kostede en masse penge at komme ind, og hvor det kun var dem i toppen, der tjente penge. Det er ligesom med kædebreve, det er som regel kun dem der starter, der får noget ud af det.

Historier

Tit er det sådan, at folk kun har hørt dårlige historier, uden selv at have undersøgt, hvad det virkelig drejer sig om. Dermed tror de at alle network marketing firmaer er pyramideselskaber, faktisk uden at vide hvad et pyramideselvskab egentlig er. De dårlige historier kommer også fra personer, der har været involveret i et firma, hvor de måske er blevet lokket til at købe et stort lager, for at sælge produkterne. Måske har de fået at vide, at det er hurtige penge, de kan tjene når de arbejder med network marketing. Det er bare ikke sådan det er – det kræver du arbejder, når du bliver selvstændig, ligesom i enhver anden selvstændig virksomhed.

Reelle firmaer

Heldigvis er der mange network firmaer, som er fuldkommen reelle. Network marketing er faktisk en forretningsform, der breder sig med lynets hast, fordi det er let for et firma, at få produkter på markedet, uden at skulle etablere alle de forskellige led, som der er i en alm. virksomhed. Network marketing er også en anderkendt forretningsform. Der bliver undervist i det flere steder verden over. Det er også en fantastisk mulighed for dig, hvis du gerne vil være selvstændig, men ikke gider arbejde 50-60 timer hver uge, for en løn som du absolut ikke kan leve af. Sådan er det tit i starten indtil firmaet er kommet op at køre.

Jeg har arbejdet med og har kendskab til en del network marketing firmaer gennem de sidste mange år. For mig er det vigtigt at firmaet har de værdier, som jeg har – og det har Asea. Asea forretningen er faktisk det bedste network marketing firma, som jeg har haft kontakt med. Jeg arbejder ud fra hjertet, for det handler om for mig, at kunne gøre en forskel for mange mennesker. Den samme filosofi har Asea og hele deres ledelse. De er fantastiske mennesker, som virkelig har gjort en forskel for mange mennesker og her er det både menneskers sundhed og helbred, men absolut også økonomisk.