Hvad er Asea

For over 16 år siden opdagede en gruppe læger, ingeniører og forskere en navnebeskyttet metode til at skabe redox-signalmolekyler, der findes i menneskekroppen. Dette arbejde skabte den teknologi, der udgør grundlaget for ASEA, idet den gør det muligt at tilføre kroppen disse stabiliserede redox-signalmolekyler, der er nødvendige for at sikre optimal cellesundhed.

Ud fra denne grundlæggende teknologi har ASEA’s videnskabsmænd og forskere forbedret og udvidet den navnebeskyttede proces, hvorved disse redox-signalmolekyler er blevet yderligere stabiliseret og gjort kommercielt tilgængelige for forbrugerne. Siden ASEA er kommet på markedet, har disse videnskabsmænd fortsat deres undersøgelser af de gavnlige effekter af ASEA på menneskelegemets celler, væv og organer.

Det er ikke bare naturligt. Det findes i din krop

ASEA er billioner af stabile, perfekt afbalancerede redox-signalmolekyler, der er opslæmmet i en ren saltopløsning—de samme molekyler, der findes i menneskets celler.

Redox-signalering er en funktion, der har en central betydning for alt liv på planeten. Redox-signalmolekyler skabes i hver celle i kroppen, og de er livsvigtige for immunforsvaret og for cellernes helbredelsesmekanismer. De er også af så afgørende betydning for livet, at man uden dem ville dø inden for få sekunder. En passende forsyning med redox-signalmolekyler muliggør helbredelse af cellerne: beskadigede, dysfunktionelle celler svinder bort, og sunde, vibrerende celler tager over.

Redox-signalmolekyler er livsvigtige for dine cellers sundhed; det er derfor, din krop selv sørger for at skabe dem. Men efter 12-års alderen laver vores celler færre og færre af disse molekyler. ASEA er verdens eneste kilde til erstatning af redox-signalmolekyler.

Et af de sikreste produkter på jorden

Der er næsten ikke den ting på Jorden, der er så sikker for kroppen som ASEA. Det er mere sikkert end vand fra hanen, kildevand eller alkalisk vand. Der er blevet brugt mere end 5 mio. dollars på at teste ASEA og dets grundlæggende teknologi, og alle resultater viser, at ASEA er sikkert for alt væv, alle organer og alle systemer i kroppen. I disse undersøgelser blev der også testet for en lang række negative virkninger, f.eks., kromosom-afvigelser og forgiftning.

Denne omfattende test af et færdigt produkt er noget, der er uhørt i forbindelse med kosttilskud. Hvorfor? Fordi det er dyrt! Hvem har lyst til at bruge 5 mio. dollars eller mere på undersøgelser, der vedrører sikkerhed?

ASEA er 100 % sikker

Enhver flaske, enhver dosis og enhver lille dråbe ASEA giver dig store fordele, samtidigt med at det er 100 % sikkert for din krop.

redox-signalmolekyler

Asea safety study