+4528194576 asea@in2care.dk

Hvad er Asea

Bemærk at Asea er et kosttilskud og kan derfor ikke helbrede eller stille diagnose for nogen form for sygdom!

ASEA er 100 % sikkert at indtage. Det har nemlig ingen toksisk effekt på cellerne. Det er blevet testet med meget høje koncentrationer på celler i gennem 17 år og har vist 0 i toksicitet. Der findes ikke andre væsker, som kan vise 0 i toksicitet. Selv vand fra hanen har en toksisk effekt på cellerne. Man kan derfor se hvordan ASEA bliver 100 % integreret i kroppen. Da det er oprindeligt kendt i kroppen, sker der heller ikke nogen toksisk reaktion. Pga ASEA’s helt specielle egenskaber gørat der rettes op på fysiske og æteriske ubalancer i kroppen og sindet. De fleste bliver fokuserede og mere klar i hovedet, og får langt mere fra hånden, samt mere energi og overskud i hverdagen.

Du skal forvente at skulle tage ASEA i op til 3 måneder, før der kan laves en endelig evaluering.

ASEA er en ny gren af videnskaben, som sprænger de kendte rammer for vores naturvidenskabelige forståelse. Jeg er sikker på, at fremtidens kosttilskud vil udvikle sig ud fra opdagelsen og konceptet bag ASEA’s ”Redox Supplement” igennem mitokondrierne. Mitokondrierne skaber brændstof og energi til kroppen, så cellerne kan fornys og udskiftes og vedligeholdes, så  allekroppens celler fungerer optimalt. Uden mitokondrierne ville kroppen hurtigt falde sammen og holde op med at fungere.

Mitokondriernes vitale rolle i hele celle-kommunikationssystemet er, at de skaber specielle molekyler kaldet ”Redox Signalmolekyler”. Mitokondrierne laver milliarder af disse molekyler hver eneste time igennem dagen. Uden dem var der intet liv. Vi behøver Redox Signalmolekylerne for at oprette og vedligeholde vores sundhed og velbefindende. I takt med at vi bliver ældre, bliver vores evne til at skabe Redox Signalmolekyler mindre.

Produktionen af redox signal molekyler er normalt oppe på 100 % fra 0-12 års alderen. Allerede derefter begynder det at gå ned i produktion. Et menneske på 80 år har måske kun 10-15 %  produktion af disse i forhold til en en 12 årig.

Hvis et barn f.eks. slår sig og får et sår, så heler det langt hurtigere, end hvis et menneske på 70 år får det samme sår. Årsagen er den, at den 70 årige har en mindre produktion af Redox Signalmolekyler inde i sine celler. Men forestil dig nu, hvis produktionen altid var optimal. Hvordan ville vi så have det?

En vigtig brik i forståelsen er, hvordan mitokondrierne producerer Redox Signalmolekyler: Dine celler er fyldt med saltvand. Mitokondrierne flyder rundt i dette saltvand. Når de behøver nyt materiale til skabelsen af Redox Signalmolekyler, så skal de have tilført saltvand. Dette er egentlig logisk. Saltvand består af natriumklorid, brint- og ilt-atomer. Mitokondrierne adskiller den måde det almindelige saltvand er sat sammen på, og sætter dem sammen på en ny måde. Denne nye kombination og sammensætning er ”Redox Signalmolekyler”.

Disse skabes så hurtigt inde i cellerne i blot brøkdele af sekunder samtidig med, at de bliver brugt meget hurtigt. Og hvis kroppen og cellerne ikke har brug for molekylerne, bliver de blot omdannet til almindeligt saltvand igen og kan bruges igen og igen af mitokondrierne. Så hvis vi i laboratorierne skal lave Redox Signalmolekyler, skal vi bruge almindeligt salt og ferskvand. Det er hvad firmaet kalder ASEA byggesten. Firmaet bruger natrium, klorid, brint og ilt til at skabe Redox Signal Molekyler på samme måde som mitokondrierne gør det. Problemet er, at efter få sekunder bliver disse Redox Signal Molekyler omdannet til almindeligt saltvand igen, så derfor er det en lang kemisk proces, før det bliver til stabile Redox Signal Molekyler. Denne proces er patenteret på alle tænkelige måder. Mitokondrierne i celler skaber Redox Signalmolekyler i løbet af et sekund. Det tager 3-4 dage at lave et stabilt Redox Signal molekyle. Når de bliver dannet naturligt i kroppen, bliver de brugt øjeblikkeligt, fordi de er meget reaktive molekyler, og hvis de ikke bliver brugt øjeblikkeligt, omdannes de til saltvand igen.

Det er efter mange års undersøgelser og forskning lykkedes for ASEA’s forskere at stabilisere Redox Signal Molekylerne i en stabil form, hvor de ikke omdanner sig til almindeligt saltvand igen, men forbliver stabile. Dette var et historisk gennembrud for videnskaben. Nu kunne Redox Signalmolekyler utroligt nok opbevares i en plastflaske i en saltvandslignende væske. Det har efterfølgende vist sig, at Asea Redox Supplement kan holde sig stabilt i et år i en speciel fremstillet plastflaske.

 

Du har mulighed for at tegne et abonnement “Foretrukken kunde” og købe produkterne til nettopris. Abonnementet er gratis.

Du vil samtidig spare point sammen til gratis produkter.

 Køb

Så hvad betyder verdens første Redox Supplement for dig?

Dette har simpelthen en helt ny betydning for dit helbred og sundhed. Alle andre sundhedsmæssige produkter som vitaminer, smoothies, eksotiske drikke osv., giver kroppen noget, som den skal finde ud af at bruge. Sådan er det ikke med Asea Redox Supplement. For første gang i menneskets historie har vi noget oprindeligt, som vores krop og celler allerede bruger og optager helt naturligt. Asea Redox Supplement er ikke bare et produkt. Det er et supplement til wellness og sundhed på alle alderstrin i livet.

 

ASEA er 100 % sikker

Enhver flaske, enhver dosis og enhver lille dråbe ASEA giver dig store fordele, samtidigt med at det er 100 % sikkert for din krop.

Asea safety study:

redox-signalmolekyler

error: Content is protected !!