Hvad er Smart Breathe

Smart Breathe

Et lille apparat som er designet til at forbedre udnyttelsen af oxygen og co2 på cellulær niveau. Oxygen er en vigtig del af energi processen, så alle cellerne kan udføre sine biologiske og kemiske funktioner med hjernen, hjerte/karsystemet, aktivering af nervesystemet, signaler til muskel kontraktion samt dannelse af nye celler. Smart Breathe er designet til at yde modstand ved både udånding og indånding, ved at juster på de 5 forskellige styrke niveauer. Dette bevirker at vejrtrækningen bliver stabiliseret ved færre vejr trækninger og diafragma bliver styrket, samt der kommer balance mellem karbon dioxid og oxygen i lungevævet.

Dette betyder at der nu kan transporteres oxygen ud i alle kapillærerne og videre ind til cellerne og undgå iltmangel. Dette forøger energi niveauet i cellerne som derved bedre kan udføre sine kemiske og biologiske processer optimalt. Enheden sørger også for at øge mængden af karbon dioxid ( co2 ) (hypocapnia) og reducere mængden af oxygen ( ilt ) i blodet (hypoyxia), derved vil cellerne blive forsynet med mere oxygen og udskille mere karbon dioxid. Det er videnskabeligt bevist, at jo ældre man bliver, jo mere falder niveauet af karbondioxid ( co2 ) i kroppen og på den måde bliver oxygen mængden også reduceret i cellerne og de kan dermed ikke udføre deres processer optimalt.

Enheden er designet med et mundstykke som er skånsomt mod tandkødet og man kan lave sine vejrtræknings-øvelser uden at skulle holde fast i den. Dette er specielt vigtigt for ældre eller svækkede mennesker, at de har mulighed for at lave disse vejrtræknings-øvelser uden at skulle brug kræfter på at holde den.

Det smarte design gør samtidig, at den nem at have med alle steder.

 

KØB