Din hjerne er dit kontrolcenter

hjerne

Din hjerne er dit kontrol center-hvilket betyder det kontrollere ethvert aspekt af dit liv!

Hjernen er dit mest værdifulde organ. Selv når andre vitale organer fortsætter med at arbejde, men uden hjernebølge aktivitet er kroppen et tomt hylster. Moderne videnskab ved mere om hjernen i dag end aldrig før. Eksempelvis ved vi nu at hjernen er plastetisk – hvilket betyder at den kan ændre sig selv og det gør den via de input den modtager. Dette kaldes neuroplasicitet. Neuroplasicitet betyder at vi ikke er offer genetik eller er begrænset af en ufuldkommen IQ som vi før troede. Det betyder også at du har styrken til at skabe din egen succes – din egen skæbne – simpelhen ved at give din hjerne den stimulering den behøver for at omdanne dig til et mentalt kraftcenter der er i stand til at udforme det liv du ønsker.

Kvaliteten af dit liv er direkte relateret til din Hjernes Fitness!

I dag, bruger mennesker meget tid på at forbedre deres krop, men gør ingenting i at forbedre kvaliteten af deres tanker. Sandheden er, vi kan overkomme langt mere ved at styre hjernebølge aktiviteten og mentalt indøve den positive, produktive og sunde livsstil vi alle gerne vil have. Mange benytter meditation og andre former for hjernetræning men en helt ny teknologi har gjort det nemmere og hurtigere og som giver næsten ubegrænsede fordele.
1. Dyb afslapning stimulere produktionen af naturlige, stress – og spændings – lindrende neurotransmittere, såsom endorfiner.
2. Hjælper med at ændre uønsket adfærd og vaner, inklusiv dem der bidrager til rygning og overspisning.
3. Balancere hjernens højre og venstre hemisfære, inspirerer både fokus og kreativitet.
4. Fremmer afslapning, som bidrager til at opretholde sund søvn.
5. Bringer mere blod til hjernen for mere klar tænkning og bedre koncentration.
6. Lindre negativ sinds snak, forbedrer motivation og præstation.
7. Formindsker eller eliminerer jet lag.
8. Og sidst, men bestemt ikke mindst, giver det en naturlig evne til at reducere stress markant.

Teknologien hedder Braintap som er beskrevet her.